TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Güçlü Türkiye’nin kitabını yazacağız"

TÜYAP 20. İzmir Kitap Fuarı'nı ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, “12 yıl yazımına ara verilen gelişmiş, güçlü Türkiye’nin kitabını altın harflerle yazmamıza gelmiştir" dedi

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2015 06:47
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
“Güçlü Türkiye’nin kitabını yazacağız"

NİHAT AK

TÜYAP 20. İzmir Kitap Fuarı'nda Gazeteci Yazar Uğur Dündar'ı imza standında ziyaret etti.  Ünlü televizyoncu ve araştırmacı-gazeteci Dündar da CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray'ı kitabını imzalatmaya gelen hayranlarına takdim etti. Dr Aytun Çıray Kitap Fuarı’nı gezerken ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

“IŞIKSIZ KALIRDIK”

“Kaybedilmiş Zamanlar Ülkesinden, Irkçı Terör ve İzmir Medeniyeti Yükselirken,” isimli üç kitabın yazarı olan CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, seçim çalışmalarına kısa bir süre ara vererek TÜYAP 20. İzmir Kitap Fuarı'nı ziyaret etti. Özellikle Uğur Dündar’ı ziyaret etmek istediğini belirten Çıray, “Uğur Dündarlar olmasaydı bugün karanlık daha koyu olurdu çünkü ışıksız kalırdık” dedi. Fuara yoğun ilgi gösteren İzmirlilerin ilgi odağı olan Çıray, kitap kurtlarıyla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Barış, Terkoğlu ve Barış Pehlivan’ı da “Mahrem” isimli yeni kitapları için kutladı.  İlgi duyduğu kitapları yakından inceleyen Milletvekili Çıray'a ziyaretinde TÜYAP Ege Bölge Başkanı Ercüment Er eşlik etti. Milletvekili Çıray daha sonra fuar nedeniyle kitaplarını imzalayan Gazeteci Yazar Uğur Dündar'ı standında ziyaret etti. Kitaplarını imzalatmak için masasının önünde bekleyen kalabalığa seslenen Dündar, “CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray'ın 25.  dönemde de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde olacak olmasından mutlu oldum. O ve onun gibiler daha yaşanabilir bir Türkiye arzumuza tercüman olacaklar. İzmirli meslektaşım Atilla Sertel'in uğradığı haksızlığın giderileceğine ve onun da 25. dönem meclisine büyük katkılarda bulunacağına inanıyorum" dedi.

“GELİŞMİŞ, GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN KİTABINI YAZACAĞIZ”

Fuar çıkışında bir değerlendirme yapan CHP İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray İzmirlinin kitaba olan düşkünlüğünü 20 yıldır düzenlenen kitap fuarına gösterdiği yoğun ilgi ile bir kez daha gösterdiğini söyledi. Çıray, “Kentimizde düzenlenen fuarlar arasında ziyaretçi sayısı ile TÜYAP İzmir Kitap Fuarı'nın ilk üçe girmesi hemşerilerimin çağdaşlaşma yolunda Atatürk’ü izlediklerini bir kez daha ortaya koyuyor. Kitap yazıyorum, kitap okuyorum. Kitap okuyan, bilgiyi kaynağından alan toplumların her zaman başarıyı elde edeceği ve elinde tutacağı su götürmez bir gerçektir. Bugün buraya aslında siyaset yapmak için gelmemiştim. Ama kitap sevenler, kitaptan beslenenler Genel Seçim ve çalışmalarımız hakkında bilgi aldılar kendi bilgilerini paylaştılar. 8 Haziran'da daha yaşanılır bir Türkiye istiyorlar. Türkiye önüne çıkan tarihi fırsatı iyi değerlendirecek. Türkiye bunu başaracak. Şimdi sıra 12 yıl yazımına ara verilen gelişmiş, güçlü Türkiye’nin kitabını altın harflerle yazmamıza gelmiştir" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.