TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balbay trafo fabrikasını gezdi

CHP İzmir Milletvekili ve 25.Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Balbay Çiğli’deki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi içinde kurulu olan Gündüz Trafo ’da incelemelerde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2015 09:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Balbay trafo fabrikasını gezdi

Çiğli’deki çalışmaları sırasında Atatürk Organize Sanayi Bölgesi içinde kurulu Gündüz Trafo fabrikasının sahibi Deniz Gündüz’ü ziyaret eden Balbay, burada trafo üretimi hakkında bilgi aldı ve fabrikanın içini gezdi. Trafoları üreten gençlerle ve teknik elemanlarla konuşan Balbay’a fabrika sahibi Deniz Gündüz Şu bilgileri verdi: “35 ülkeye ihracat yapıyoruz. Fransa’nın en birinci el alıcılarından, temin edicilerinden biriyiz. Fransızlar da bizim ürünlerimizi kendi ürünleri ile birlikte bütün Dünya’ya pazarlıyorlar. Trafolarımız çok sağlamdır ve garantilidir.”

Balbay bu bilgileri aldıktan sonra trafoya kedilerin nasıl girdiğini sordu. Bu soruyu gülümseyerek karşılayan Deniz Gündüz  “Bizim trafolarımıza kedilerin girmesi imkânsızdır. Girse de zarar vermesi imkânsızdır dedi” dedi. Balbay fabrikayı inceledikten sonra çalışanlarla öğleyin karavanada buluştu ve yemek yedi.

Balbay seçim çalışmaları sırasında kendisine en çok yöneltilen sorunun seçim güvenliğini olduğunu vurguladı. Balbay, “Seçmenlerin çoğu oylarımızı vereceğiz ama koruyabilecek misiniz? Biz oyları vereceğiz oy istemeden önce oylar nasıl korunur ona bakın gibi yurttaş tepkileri ile karşılaşıyoruz. Bunlar için ayrıca önlem almaya çalışıyoruz. Dünya’nın demokrasi rayına oturmuş hiçbir ülkesinde böyle bir kuşku yoktur” dedi. (HABER MERKEZİ)

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.