TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miniklerden karikatür sergisi

Bayraklı Belediyesi’nin ilçenin üç farklı noktasında düzenlediği karikatür kurslarına katılan çocuklar, aldıkları eğitimi açtıkları sergiyle süsledi

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2015 07:53
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Miniklerden karikatür sergisi

Bayraklı Belediyesi çocukların yeteneklerini ortaya çıkarmaya yardımcı olmaya devam ediyor. Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Osmangazi, Yamanlar ve Cengizhan Mahalleri’nde açılan karikatür kurslarına özellikle çocuklar yoğun ilgi gösteriyor Usta karikatürist Mustafa Yıldız’dan aldıkları temel bilgileri kağıda döken kursiyerler ilk sergilerini Yamanlar Semt Merkezi’nde ailelerinin katılımıyla açtı. Çocukların yeni yıl temalı çalışmaları büyük beğeni aldı. Toplamda 80 çocuğun eğitim aldığı anlatan Karikatürist Mustafa Yıldız, “Çocukların tamamına yakını karikatür ile ilk kez tanışıyorlar. Dersler çocuklar ve benim için de keyfili geçiyor. Yamanlar Bölgesinden derslere katılan çocuklarımızın sergisini bugün açtık. Karikatürün hoşgörülü dünyasına giriş yaptık. Hepsi birbirinden yetenekli ve ilgililer. Yakın zamanda yeni sergilerle yine vatandaşların karşısına çıkarız” dedi. 

YETENEKLERİNİ GELİŞTİRMEK İÇİN

Özellikle çocukların karikatür-satranç gibi sanatın ve sporun farklı dallarıyla yakından ilgilenmesi için çalıştıklarını belirten Başkan Hasan Karabağ, “Bunun için ücretsiz kurslar düzenliyoruz. Açtığımız kurslara ilgi gayet iyi. Biz de aileler de memnun. Bayraklı aynı zamanda çok farklı yeteneklere sahip çocuklarımıza da ev sahipliği yapıyor. Belediye olarak ücretsiz kurslarımızla çocuklarımızın yeteneklerine yön vermek ve geliştirmek için çabalıyoruz” dedi. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.