TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Dikili'de tek yürek

Cumhuriyet Halk Partisi Dikili İlçe Merkez Seçim Bürosu’nun açılışı, partililerin ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2015 07:59
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP Dikili'de tek yürek

Açılışa, partililerin ve vatandaşların yanı sıra Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, ikinci bölge milletvekili adayları Ali Engin, Ali Kemal Elitaş, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Metin Atmaca ile İlçe Başkanı İ.Hakkı Şenel, CHP Dikili İlçe Gençlik Kolları Başkanı Görkem Şeker,  Kadın Kolları Başkanı Sunay Yarar ve CHP'li Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

“TEK ÇARE CHP”

Gerçekleşen açılışta konuşan Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, ülkenin kurtuluşunda tek çarenin CHP olduğunu belirterek, Dikili'de yaktıkları iktidar ateşinin tüm Türkiye'yi saracağını vurguladı.  Başkan Tosun, artık Türkiye'de sevginin kazanma vaktinin geldiğine dikkat çekerek, konuşmasının devamında şunları kaydetti: “Dikili'de sevgi kazanacak. Şiarımızla yerel seçimlerde CHP'yi iktidar yaptık. Şimdi, Türkiye'de sevgi kazanacak diyoruz. Bu seçimlerde el ele vererek CHP'yi iktidar, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu da Başbakan yapacağız.”

“İKTİDAR OLACAĞIZ”

Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un ardından kürsüye gelen CHP'li vekil adayı Ali Engin de, CHP'nin varlık, birlik ve sevgi içerisinde yaşanacak bir Türkiye için iktidara geleceğini belirtti. Konuşmaların ardından Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ve ikinci bölge milletvekili adayları Ali Engin ve Ali Kemal Elitaş'ın katılımıyla merkez seçim bürosunun açılış kurdelesi kesilerek, büro içerisi gezildi. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.