TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanat Sokağı da yeni bir mekana kavuştu

Her cumartesi 17.00- 24.00 saatleri arasında açık olan Urla Sanat Sokağı, her hafta bir yeniliğe imza atıyor. Sokak, bu hafta yine sanatseverleri Urla Atatürk Kültür Merkezi’nde bir araya getirdi

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2014 07:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Sanat Sokağı da yeni bir mekana kavuştu

Enver Paşa Özdemir’in ilk kişisel yağlı boya resim sergisi Urla AKM’de açıldı. Açılışını Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın gerçekleştirdiği sergiye CHP 22. Dönem İzmir Milletvekili Türkan Miçooğulları ve sanata gönül verenler katıldı.

İlk sergisi olmasından dolayı heyecanlı olduğunu söyleyen Enver Paşa Özdemir, “Uluslararası alanda ödül alan kemancı resmim çok ses getirmişti ama asıl benim için önemli olan anneme hediye etmiş olduğum portresinin burada sergileniyor olması, bu beni ayrıca heyecanlandırıyor” dedi.

Özdemir’e teşekkür belgesini takdim eden Başkan Sibel Uyar, “Sanata dair atılan her adım beni çok mutlu ediyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta yine Sanat Sokağı’ndayız. Bizleri bugün de sanatla buluşturduğunuz için size teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ALIŞVERİŞ VE KEYİFLİ SOHBET BİR ARADA

Serginin ardından Başkan Uyar Sanat Sokağı’nda yeni bir mekanın açılışını gerçekleştirdi.

Gaye- Hakan Ersin çiftinin açmış olduğu butik kafe bohem tarz dediğimiz rahat, kullanışlı, şık konseptiyle yerini aldı. Butikte alışveriş yaparken dinlenip, keyifli sohbet edilebilecek küçük bir kafeyi de içinde barındıran butik kafe, ilk günden sokağa hareket getirmeyi başardı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde 9-15 Ağustos tarihleri arasında açık olacak yağlı boya resim sergisini ziyaret ettikten sonra Sanat Sokağı’nı gezebilir, sokakta bulunan birbirinden güzel mekanlarda vakit geçirebilirsiniz. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.