TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ulema’dan Kiraz’a müjde yağmuru

AK Parti İzmir Milletvekili ve 25. Dönem İzmir Milletvekili Adayı Nesrin Ulema, AK Parti hükümetlerinin 13 yılda 2,3 milyon dolarlık yatırım yaptığı Kiraz ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ulema, Kiraz’a 3. Gölet müjdesini de verdi

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2015 07:37
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Ulema’dan Kiraz’a müjde yağmuru

A. FEYZİ MİRHANOĞLU

7 Haziran öncesi seçim maratonuna Kiraz’da devam eden Ulema’ya, AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Bilal Kırkpınar, Kiraz İlçe başkanı Mehmet Emin Avşar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayfer Duran, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erman Aktaş ve partililer de eşlik etti.

Ulema ve Kırkpınar’ın programları kapsamında Kiraz Ziraat Odası, Kiraz Esnaf Odası, Kiraz Şoförler Odası, Kiraz Kredi Kefalet Kooperatifi ziyaret edildi. Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül’ü de makamında ziyaret eden Ulema ve Kırkpınar, belediyenin sorunlarını dinledi.

3. GÖLET YOLDA

AK Parti hükümetleri döneminde Haliller ve Çatak göletlerinin tamamlandığını hatırlatan Ulema, Suludere Göleti’nin 2015 yatırım programına alındığı ve en kısa sürede yapımının tamamlanacağı müjdesini verdi. 13 yılda Kiraz’a yapılan yatırımları aktaran Ulema, “Kirazlı hemşerilerimize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

ULEMA’DAN KİRAZ’A MÜJDE YAĞMURU

Kiraz’ın çevreyoluna bağlantı çalışmalarına Bayındır tarafından başlandığını, Kiraz tarafından da en kısa sürede başlanacağını vurgulayan Ulema, “75 yataklı Kiraz Devlet Hastanesi’nin yapım kabul raporu geldi. Yatırım programına alınacak. Eğitimde ise 450 öğretmen kadrosu Kiraz’da görev yapıyor. Ödemiş’e kadar gelen doğalgazın en kısa sürede Kiraz’a gelmesi için çalışacağız. Ödemiş Organize Sanayi Bölgesi’nin altyapı planlaması yapılarak ruhsat alındı. En Kısa zamanda temel atma programı yapılacak” dedi.

Ulema ve Kırkpınar’ın Kiraz ziyareti esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisi arasında geç saatlere kadar sürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.