TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altay'da gözler Dülger’e çevrildi

Altay Başkanı Aslan Savaşan'ın mayıs ayı başında yapılması planlanan kongrede yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından, gözler son seçimde Savaşan'la girdiği yarışı 66 oyla kaybeden Murat Bora Dülger'e çevrildi

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2015 07:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Altay'da gözler Dülger’e çevrildi

Bir mucize yaşanmaması durumunda küme düşerek önümüzdeki sezon tarihinde ilk kez 3'üncü Lig'de mücadele edecek olan Altay'ın dibe vurduğunu dile getiren Dülger, "Son genel kurulda 3 yıllık plan ve 7.5 milyon TL'lik bütçe ile yönetime talip olmuştuk. Önümüzdeki sezon hem geçmiş borçları, hem de gelirlerin düşeceğini hesaba katarsak tek başımıza bu işin altından kalkamayız. Camia bu duruma reaksiyon göstermeli" dedi.

101 yıllık çınarın yeniden eski günlerine dönmesi için eski başkanlardan Mahmut Özgener ve Ahmet Taşpınar'ın sorumluluk alması gerektiğini dile getiren Murat Bora Dülger, sözlerini şöyle sürdürdü: "Özgener ve Taşpınar'ı camianın en önemli 2 ismi olarak görüyorum. Birlikte Altay'ı yeniden düzlüğe çıkaracak potansiyele sahipler. Kulüpte öncelikle mali disiplin sağlanıp, genel kurul yapısı düzeltilmeli. Mahmut Özgener ile Ahmet Taşpınar'ın öncülük edeceği bir yönetime her türlü desteği vermeye ve görev almayı hazırım. Adayım ya da aday değilim demiyorum. Başkanlık da yaparım, yöneticilik de. Bu şekilde bir oluşumda taşın altına kolumuzu koyarız."

KÖROĞLU: ESKİ BORÇLARI ÖDEDİK

Altay Profesyonel Şube Sorumlusu Umut Köroğlu, kendi dönemlerinde kulübü ekstra borca sokmadıklarını söyledi. Mevcut kadroyu 1 milyon 900 bin TL'ye kurduklarını ifade eden Umut Köroğlu, şöyle dedi: "Grubumuzda zirveye oynayan ekipler 10 milyon TL'lik kadro maliyeti ile kuruldu. Yönetim olarak 2 milyon 100 bin TL'si nakit olmak üzere 3 milyon 300 bin TL geçmiş dönem borcu kapattık. Eski futbolcu alacaklarını, Maliye ve SGK borçlarını her ay düzenli ödedik. Alacağı bulunan personellerin mahkeme yolunu seçmesini engelledik." (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.