TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Masum Türker geliyor

DSP Genel Başkanı Dr. Masum Türker bir dizi temaslarda bulunmak ve gündemi değerlendirmek için yarın İzmir’de olacak

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2014 07:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Masum Türker geliyor

Demokratik Sol Parti(DSP) Genel Başkanı Dr. Masum Türker, yarın İzmir’e geliyor. Sabah saatlerinde İzmir’de olacak olan Türker, ardından partisinin il binasında “Türkiye'nin siyasi zafiyetleri ve 2015 seçim süreci" ile ilgili bir basın toplantısı gerçekleştirecek. Ardından bir dizi temaslarda bulunacak olan Dr. Masum Türker’in programı şu şekildedir:

*Sabah 9.00’da Adnan Menderes Havaalani VIP bölümünden parti örgütleri ve gönüldaşları tarafından karşılanacak.

*Saat 10.00’da DSP İl Başkanlığı’nda "Türkiye'nin siyasi zafiyetleri ve 2015 seçim süreci" konulu gündem toplantısını gerçekleştirecek.

*Saat 11.30’da DSP Güzelbahçe örgütü ve belediye meclis üyeleri ev sahipliğinde, il ve ilçe örgütlerinden katılımla seçim süreci ve hazırlıklar için değerlendirmelerde bulunulacak.

*Saat 14.00’de Torbalı’da nikah davetine katılacak.

*Saat 16.00’da İzmir Kent Federasyonu ve İzmirliler dernekleri yönetimleri ile İZKEF yönetim binasında STK’ların sorunları ve İzmir’in sorunları için karşılıklı değerlendirmelerde bulunacak.

*Saat 18.30’da Bornova Öğretmen Evi’nde İzmir İl Örgütü, İlçe Örgütleri ile 2015 genel seçimleri sürecindeki stratejiler ve seçmen çalışmaları ile kasım ayında partinin kurucusu ve kuramcısı Bülent Ecevit'i ölüm yıldönümü anma etkinlikleri gerçekleşecek. Aynı zamanda partinin kuruluş yıldönümü etkinlikleri hazırlıklarının değerlendirmeleri yapılacak. (HABER MERKEZİ)

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.