TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP İzmir SİM açmaya devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçim için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2015 07:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
MHP İzmir SİM açmaya devam ediyor

HAKAN KARACA - Torbalı’da bir Seçim İletişim Merkezi (SİM) açan MHP İzmir İl Teşkilatı, yaptığı çalışmalarla bu bölgede de iddialı olduğunu ortaya koyuyor. MHP Torbalı SİM’in açılışına 1. Bölge Adayı ve partinin önemli kozlarından Oktay Vural’ın yanı sıra, Aslan Savaşan, Senem Kılıç, Selahattin Şahin, Halit Dalgıç, Lütfi Kılıç ve H. Gürkan Seçkiner de katıldı. 1 Bölgenin diğer adayları ise saha çalışmaları dolayısıyla açılışa katılamadı.

Seçim çalışmalarına Torbalı’dan başlayan Oktay Vural, “İzmir bilinçli seçmen yapısı olarak çok önemli bir şehir. İzmir’de elde edeceğimiz başarı bütün Türkiye’yi etkileyecek. Bu sebeple Tüm aday arkadaşlarımla ve teşkilatlarımızla birlikte bütün İzmir’de eş güdümlü, etki derecesi yüksek faaliyetler gerçekleştireceğiz. Görüldüğü gibi burada görkem ve coşku hat safhada, İzmir’in bize açtığı kucak hemşerilerimize ve milletimize geleceğe güven ve hizmet ile doldurulacaktır” ifadelerinde bulundu.

“ZAFER KAZANACAĞIZ”

Açılışa ev sahipliği yapan Torbalı İlçe Teşkilatı Üyesi ve Milletvekili adayı Halit Dalgıç yaptığı konuşmada, “Genel başkanımızın davetini bayraklaştırıp bizimle yürü Torbalı bizimle yürü İzmir diyerek yola çıktık. İnsanımızın sesini duyuyor,  umut ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Bunlara uygun politikalarımızla ve hizmet anlayışımızla İzmir’den zafer kazanacağız” dedi.

TORBALI FARKI

Çok fonksiyonlu bir Sim kurduklarını ifade eden MHP’nin Torbalı İlçe Başkanı Yurdadoğ Mutlu ise şunları söyledi: “300 metre kare alan sahip Torbalı SİM, bir merkez olmasının yanında 15 personeliyle birlikte hem bilgi işlem koordinasyonu sağlayacak hem de ziyaretçilerine parti politikaları hakkında yüz yüze bilgi verecek donanımlara sahip.”

                                                                                     

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.