TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Miniklerin mezuniyet heyecanı

Minikler, Özel Mertcan Anaokulu’nun yıl sonu etkinliklerinde gösterileriyle büyüledi

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2014 08:06
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Miniklerin mezuniyet heyecanı

EDA POLAT

Özel Mertcan Anaokulu öğrencileri yıl sonu gösterisinde sergiledikleri oyunlar ve dans gösterileri ile izleyenleri büyüledi. Çamdibi Nedret Güvenç Sahnesi’nde önceki akşam gerçekleşen gösteride eğitim-öğretimin ilk ayağından başarı ile mezun olan öğrenciler, giydikleri renki kostümler ve sergiledikleri başarılı gösterileriyle davete katılan velilere güzel bir gece yaşattı. Diploma alan minikler kep fırlatmayı da unutmadı.

EVLATLARIMIZ GELECEĞİMİZDİR

Gösteride konuşan okul müdürü Mehmet Özer, “Evlatlarımız geleceğimizdir onlar için iyisini düşünüyorsunuz ve bunun için bizi tercih ettiniz. Biz de elimizden geleni yaptık ve her daim yapmaya devam edeceğiz. Sizin çocuklarınız bizim çocuklarımızdır” dedi.

Müdür Özer’in ardından mezun olan ‘Şirinler’ sınıfı öğretmeni Songül Yılmaz, çocuklarla geçirdiği bir yılı acısıyla tatlısıyla anlatarak davetlilere duygulu ve güzel anlar yaşattı. Ayrıca öğretmen Songül Yılmaz’ın öğrencilerine ithafen yazdığı mektubu okuması hem izleyicileri hem de öğrencileri ağlattı.

‘Çiçekler’ sınıfı öğrencileri ise, öğretmeleri Betül Güney başta olmak üzere sahneye davullarla girerek ‘Hoşgeldiniz’ şarkısını seslendirdi. Miniklerin bu şovu izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.