TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahadır, Erkan'ın affını istedi

PTT 1'inci Ligi'nde zor günler yaşayan Bucaspor'un cuma günü oynayacağı Karşıyaka derbisi öncesi Erkan tartışması yaşanıyor

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2015 07:35
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bahadır, Erkan'ın affını istedi

Antalyaspor yenilgisinden sonra süresiz kadro dışı bırakılan Erkan Taşkıran'ın affedilmesini isteyen teknik direktör Mustafa Bahadır'ın Başkan Çetin Kayış'la görüştüğü bildirildi. Bahadır'ın Başkan Kayış'a, "Erkan'ı Karşıyaka maçında oynatmayı düşünüyorum. Tecrübesiyle zor dönemde bize fayda sağlar. Hatalarından ders almıştır, takıma dönsün" dediği öğrenildi.

Sezon başından bu yana beklentileri karşılamadığı gerekçesiyle kadro dışı kalan tecrübeli futbolcunun dönüşüne sıcak bakmayan Başkan Çetin Kayış'ın ise, "Bu noktadan sonra Erkan bize fayda sağlamaz. Onu hep uyardık. Dönüşü zor" karşılığını verdiği belirtildi.

Erkan ise alınacak her karara saygılı olduğunu dile getirdi. Bu sezon sarı-lacivertli formayı 18 maçta terleten 30 yaşındaki Erkan, ağları sarsamadı. Erkan, Bucaspor'da 2008-2009'da 2'nci Lig'de, 2009-10'da ise PTT 1'inci Ligi'nde şampiyonluk yaşadı.

BAHADIR: 2 - KARŞIYAKA: 0

Bucaspor, teknik direktör Mustafa Bahadır yönetiminde geçen sezon Karşıyaka ile oynadığı 2 maçtan da galibiyetle ayrıldı. 18'inci haftada Buca Arena'da rakibini Recep Niyaz'ın golüyle 1-0 mağlup eden sarı lacivertli ekip, 37'nci haftada Atatürk Stadı'ndaki randevuyu Emre, Okan ve Taylan'ın golleriyle 3-2 kazandı. Bu sezonun ilk yarısında Sait Karafırtınalar yönetiminde Karşıyaka'ya rakip olan Bucaspor, sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Karşıyaka'ya karşı 2'de 2 yapan Mustafa Bahadır, bu kez de kazanacaklarını iddia etti. (DHA/İZMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.