TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yüklematikler arızalandı!

İzmir’in en çok kullanılan ulaşım aracı İZBAN’da sorunlar bitmek bilmiyor

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2015 07:29
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Yüklematikler arızalandı!

NEŞE YAVUZ

Geçtiğimiz gün İZBAN Alsancak durağında bulunan Yüklematik’lerin arızalanmasıyla vatandaşlar mağdur oldu. Kentkartları’nı doldurmak için Yüklematik’leri kullanmak isteyen yolcular istasyonda bulunan 4 Yüklematik’ten sadece birinin çalışmasından ötürü dakikalarca sıra bekleyerek istasyona gelen İZBAN seferlerini kaçırdı.

Kentkart doldurmak için uzun bir kuyruk oluşturan yolcular, durumdan şikayetçi oldu. Kartını doldurmak için sırada bekleyen bir vatandaş, “Çile çekiyoruz resmen. Zaten seferler sık değil, bir de burada kuyrukta bekleyerek gelen seferi de kaçırıyoruz. 4 tane Yüklematik var, 3 tanesi sorunlu. Neden anında müdahale edilmiyor bunlara?” ifadelerinde bulundu.

Yüklematik’lerden sadece birinde bozuk paranın geçerli olmasından şikayet eden bir vatandaş da, “İçeride 4 tane Yüklematik var. Sadece birinden bozuk para dolduruluyor. Herkes 5 lira, 10 lira dolduracak durumda değil ki. Bu yüzden bu Yüklematik önünde de uzun kuyruklar oluşuyor. Doldurmayı beklerken seferleri kaçırıyoruz. Bu durum bir an önce düzeltilmeli” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.