TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozdağ kızına cevap verdi

İzmir 2. Bölge milletvekili aday adaylığını açıklayan Akif Bozdağ, basın toplantısında kızına, geleceğini hazırlamak için çalıştığından dolayı eve geç geldiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2015 07:40
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Bozdağ kızına cevap verdi

ANIL YIKGEÇ

Mali Müşavir Adli Bilirkişi Akif Bozdağ, İzmir 2. Bölge milletvekili aday adaylığını yaptığı basın toplantısında açıkladı. Kendini tanıtan ve birçok dernekte ve STK’da çalıştığını belirten Bozdağ, “Siyasi ve mesleki çalışmalarımı içeren dosyamı sayın genel başkanımıza 2012 ve 2015 yıllarında direkt olarak kendisine sundum. Kendi özel arabam olmasına rağmen toplu taşıma araçlarını kullanıyorum. Halkın sorunlarını biliyorum. Bu sorunları elimden geldiğince ilgili mercilere iletiyorum. Dört yaşındaki kızım aklı erdiğinde sormaya başladı; ‘Baba sen neden geç geliyorsun?’ diye soruyordu. Ben de kızıma sizlerin huzurunda cevap veriyorum; İşte kızım ben bu amcaların, teyzelerin, abilerin ve ablalarınla senin ve diğer çocukların geleceği için beraberdim” dedi.

ÇÖZÜM CHP’DİR

Çözümün CHP’de olduğunu belirten Bozdağ, “Çözüm dışarıda değil kemdi içimizde CHP’dedir. Bu nedenle zamanı doğru kullanarak partime ve ülkeme faydalı olabilmek için partimde çalışmak, yasa teklifleri verebilmek için milletvekili olmak istiyorum. Biz sevmeyi ve sevilmeyi Karacaoğlan’dan; mertliği ve yiğitliği Dadaloğlu ve Pir Sultan Abdal’dan; eline, diline, beline hakim olmayı Hacı Bektaş Veli’den; her inanca, kültüre saygılı olmayı Mevlana ve Yunus Emre’den; aklı ve bilimi ön plana alarak çağdaşlaşmayı Mustafa Kemal Atatürk’ten öğrendik. Bütün bunların adı ise laikliktir. Laikliğin bugün için en büyük koruyucusu ve savunucusu CHP’dir” ifadelerini kullandı.

“KATKI SUNACAĞIM”

Bozdağ neden milletvekili aday adayı olduğunu ise şöyle açıkladı: “Yurdumuzu bugünkü mevcut kötü ve berbat durumdan kurtarmak daha iyi, güzel, mutlu, rahat ve bolluk içinde yaşamak bağlamında yasa tekliflerimle katkıda bulunmak için aday oluyorum. Özellikle şu konularda yasa teklifi sunmak hedefimdir; asgari ücretin vergi dışı bırakılmasının gerçeklemesi ve akabinde bu durumdan kaynaklanabilecek bütçe açığı travmasının nasıl ve ne şekilde giderileceği hakkında teklifler hazırlayacağım. Yer altı ve yer üstü kaynaklarımız ile enerji kaynaklarımızın akıllı ve iktisadi kullanılması çerçevesinde alınması gereken önlemler; yazılım mühendisliği ve yerli yazılımın desteklenmesi için gerekli çalışmalar yapılması; engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç insanların yaşamlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmak; Türkiye’de öğrenim gören yabancı uyruklu ve yurt dışında öğrenim gören Türk uyruklu öğrencilerin de yaşamlarını kolaylaştırıcı yasa teklifleri vereceğim. Emekli olanların esnaf iş yerinden dolayı uygulanan Emekli Destek Primini sağlık sistemindeki katkı paylarını kaldırmak için yasa teklifleri vereceğim.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.