TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Orman işçisi için seferber oldular

Orman Genel Müdürlüğü'nde geçici işçi olarak çalışan İbrahim ÇetinKaya’nın evi çıkan yangında küle döndü. Yardım seferberliği başlatan Öz Orman-İş Sendikası, Çetinkaya'nın evini A’dan Z’ye yeniden döşerken, arkadaşları ise kendi aralarında yardım topladı

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2014 08:15
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Orman işçisi için seferber oldular

İzmir’in Kınık ilçesine bağlı Kocaömer köyündeki evi yanan geçici orman işçisi İbrahim Çetinkaya, 2 çocuğuyla birlikte sokakta kaldı. Olayın Öz Orman-İş Sendikasına bildirilmesi üzerine, Genel Başkan Settar Aslan, aileye hemen yardım edilmesini istedi. Öz Orman İş Sendikası İzmir Şubesi Başkanı Hamiyet Boyacı da harekete geçerek, evi yanan Çetinkaya için, evin bütün ihtiyaçlarını satın aldı. Bu arada, arkadaşları da aralarında İbrahim Çetinkaya'ya destek olmak için yardım toplandı.

2 ÇOCUĞUYLA SOKAKTA KALDI

Buzdolabı, bulaşık makinesi, yatak ve oturma odası takımı gibi eşyalar, 2 çocuğuyla sokakta kalan Çetinkaya'ya teslim edildi. Eşyaların teslimi sırasında, Öz Orman İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Ali Bilgin, İzmir Orman Bölge Müdür Yardımcısı Muhsin Köse, Öz Orman İş Sendikası İzmir Şubesi Başkanı Hamiyet Boyacı, Bergama Orman İşletme Müdürü Turan Çığnaklı’dan da hazır bulunarak aileye geçmiş olsun dileklerini iletti. Duygu dolu anların yaşandığı ziyaret sırasında, Çetinkaya ailesi emeği geçenlere teşekkür etti.

İŞÇİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ

Öz Orman-İş Sendikası Genel Başkanı Settar Arslan, sendikaya üye 28 bin orman işçisine ferdi kaza sigortası yaptıklarını, bunun için işçiden ücret almadıklarını belirterek, “Sendikamız işçinin zor günü dostudur. Biz böyle günler için varız. Ferdi kaza sigortası çok önemli bir güvencedir” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.