TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'de Sabahat Akkiraz krizi

4 eski bakan için yapılan Yüce Divan oylamasında muhalefetin verdiği fireler de tartışıldı. O isimlerden biri de CHP'li Sabahat Akkiraz'dı. Akkiraz'ın sadece bir oylamaya katılması parti yönetiminin tepkisini çekti

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2015 07:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
CHP'de Sabahat Akkiraz krizi

CHP'li Sabahat Akkiraz, Zafer Çağlayan hakkındaki oylamaya katıldıktan sonra sağlık sorunları nedeniyle Meclis Genel Kurulu'ndan ayrıldı. Ancak ana muhalefetin çok önem verdiği oylamada Akkiraz'ın diğer oylamalarda bulunmaması partide rahatsızlık yarattı.

Akkiraz Twitter hesabından yaptığı açıklamada yüksek tansiyon problemi yaşadığını bu nedenle ayrılmak zorunda kaldığını ve 2 bakan hakkındaki oylamaya katıldığını açıkladı... Ancak, CHP Grup Yönetimi'nin elindeki listede Akkiraz'ın sadece Çağlayan hakkındaki oylamaya katıldığı bilgisi yer aldı. Bu nedenle parti yönetiminin akşam saatlerinde bir milletvekilini Akkiraz'ın gittiği belirtilen hastaneye gönderdiği ancak Akkiraz'ın hastanede olmadığı bilgisine ulaştığı öğrenildi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na da yansıyan olayla ilgili Akkiraz hakkında parti yönetiminin kapsamlı bir değerlendirme yapacağı öğrenildi. (DHA/ANKARA)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.