Bursa’da ilginç hırsızlık: Villanın önünden Mercedes’i çekiciyle çaldılar!

Bursa'da lüks bir Mercedes'in çekiciyle çalınması, polisin özel ekip operasyonuyla sonuçlandı. Hırsızlar kıskıvrak yakalandı, araç sahiplerine teslim edildi. Güvenlik kameraları detayları kaydetti, polisin başarısı yankı uyandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 12:25

Bursa'da bir villanın önünde park halindeki lüks bir Mercedes'in çekiciyle çalınması, polisin özel bir ekip kurarak gerçekleştirdiği başarılı operasyonla sonuçlandı. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi’nde meydana geldi ve şimdi herkesi şaşırtan detaylar ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre, 2 milyon TL değerindeki otomobili göremeyen aile, polise ihbarda bulundu. Bursa İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü, hızla harekete geçerek özel bir ekip kurdu ve güvenlik kameralarıyla detaylı bir inceleme başlattı. Kısa sürede, hırsızların olay mahallesinde gözetleme yaptıkları ve ardından otomobili çekiciye bindirip götürdükleri görüntüler ortaya çıktı.

Ancak hırsızlar, planlarını tamamlayamadan yakalandı. Polisin operasyonu sonucu, 26 suç kaydı bulunan Y.T. (49) ve 13 suç kaydı bulunan Ü.Y. (46) isimli şüpheliler kıskıvrak yakalandı. Otomobil ise hırsızlar tarafından çekiciye konularak çalınmış, ancak polis tarafından yine çekiciyle bulunduğu yere getirilerek sahiplerine teslim edildi.

Güvenlik kameralarının kaydettiği anlar, hırsızların nasıl yakalandığını gözler önüne seriyor. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, operasyonun başarısı Bursa'da geniş yankı uyandırdı. Nilüfer ilçesinde yaşanan bu olay, polisin hızlı ve etkili müdahalesiyle sonuçlanarak halkın güvenini yeniden tazeledi.