Emekli polis dehşet saçtı: Polis köpeğini vurup camdan aşağıya attı

İstanbul Başakşehir'de psikolojik sorunları olan emekli polis memuru, ev halkını rehin alıp intihar girişiminde bulundu. Şüpheli iddiaya göre, eve gönderilen polis köpeğini silahla vurarak camdan attı

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2024 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2024 17:19

İstanbul Başakşehir’de psikolojik problemleri olduğu iddia edilen bir emekli polis memuru, önce ev halkını rehin aldı daha sonra cama çıkarak intihar etmeye kalkıştı. Olay yerine özel harekat polisleri sevk edilirken; şüpheli iddiaya göre, eve gönderilen polis köpeğini silahla vurarak camdan attı. Emekli polis memuru özel harekat polislerinin operasyonuyla etkisiz hale getirildi.

EV HALKINI REHİN ALDI, İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Başakşehir'in Ziyagökalp Mahallesi'nde bir sitenin içinde yaşanan olayda, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen emekli polis memuru Cumhur C., ev halkını rehin aldıktan sonra bir süre sonra cama çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahale ettiği kriz anında, şahıs ikna edilemeyince olaya özel harekat polisleri dahil oldu. Ancak iddialara göre, şüpheli tarafından silahla vurulan bir polis köpeği, camdan atıldı. Ardından Özel Harekat polisleri, eve girerek emekli polis memurunu etkisiz hale getirerek gözaltına aldı. Olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.