Husumetlilerin kavgası kanlı bitti: Yaralılar var

Şişli’de Vali Konağı Caddesi’nde aralarında husumet bulunan iki grup arasında silahlı kavga yaşandı. Yaşanan kavgada yoldan geçen 4 kişi ve husumetlilerden 1’i yaralandı, olayla ilgili 1 kişi ise gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 09:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 09:24

Olay, saat 18.30 sıralarında Şişli Vali Konağı Caddesi üzerinde yaşandı. Aralarında husumet olan iki grup, bir kafede bir araya geldi. Aralarında tartışma çıkan iki grup daha sonra dışarı çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından silahını çeken saldırganlardan biri kafenin önünde husumetlisini vurdu. Saldırgan, yoldan geçen 3 kişiyi ayağından ve bir Rus vatandaşını sırtından yaraladı. Husumetlilerden bir kişinin de ayağından yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

Saldırgan gözaltına alındı

Yapılan ihbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Polis ekipleri, saldırganı yakalayarak gözaltına aldı. Olayda yaralananlar yapılan ilk müdahaleden sonra ambulanslarla hastaneye götürüldü. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. Öte yandan polis ekipleri ise olaya ilişkin inceleme başlattı.