İstanbul’da bomba alarmı: Bodrum katta bulundu

İstanbul Maltepe'de bomba ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 00:30
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 00:30

İstanbul'un Maltepe ilçesinde meydana gelen bir olayda, Fındıklı Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde bulunan bir binada bomba ihbarı yapıldı. İhbar üzerine olay yerine hızla sevk edilen polis ekipleri, binanın bodrum katında olduğu düşünülen patlamamış bir bomba cismini incelemek üzere bölgeye ulaştı.

Polis ekipleri, güvenlik önlemlerini alarak çevreye güvenlik şeridi çekti ve detaylı bir inceleme başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri de cismin niteliğini belirlemek ve gerekli önlemleri almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olaya tanık olan vatandaşlardan biri olan Sefa Yılmaz, yaşananları şu sözlerle aktardı: "Yolda yürüyordum, polis ekiplerini gördüm. Yaklaştım, sordum bomba olduğunu söylediler. Sonradan açıklama geldi, duyum olarak söylüyorum. Bir adet patlamamış bomba tespit etmişler. Onu alıp olay yeri inceleme ekipleri götürdü."

Olayla ilgili olarak polis ekiplerinin titiz bir çalışma yürüttüğü ve güvenlik önlemlerinin en üst düzeyde alındığı belirtilirken, soruşturmanın detayları henüz netlik kazanmamış durumda