Kavgaya iş makinesiyle daldı: 20 kişi yaralandı

İstanbul’un Arnavutköy'de komşuların arasında çıkan tartışma kavgaya dönünce taraflardan bir kişi makinesiyle geldi. 20 kişi yaralandı

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 16:03

Otomobilin üzerine düşen cevizler nedeniyle başlayan tartışma kısa sürede taşlı sopalı kavgaya döndü. Kavga eden gruplardan bir kişi, kavgaya iş makinesiyle geldi. Olayda 20 kişi yaralandı.

İstanbul Arnavutköy Anadolu Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre sokakta bulunan ceviz ağacından ceviz toplamaya çalışan çocuklar cevizleri park halindeki otomobilin üzerine düşürdü. Aracının üzerine ceviz düşen komşu sinirlenerek önce çocuklarla daha sonra da aileleriyle tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda taraflar birbirine tekme, tokat, taş ve sopalarla saldırmaya başladı. Taraflardan bir kişi bindiği iş makinasını kalabalığın üzerine sürünce olayla alakası olmayan park halindeki 4 aracın ve 20 kişi zarar gördü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis, kavgayı dakikalarca ayıramazken olay yerinde ciddi anlamda yaralanan 8 kişi hastaneye kaldırıldı. Olay sonrasında kendi imkanlarıyla hastaneye gidenlerle birlikte toplamda 20 kişinin yaralandığı öğrenildi.