Kayıp olarak aranıyordu, ölü bulundu

Manisa'da ailesinin kayıp olduğunu bildirdiği kişi, park halindeki aracında ölü bulundu. Polis, ailenin ihbarının ardından Tünay İkan'ı arama çalışmalarını sürdürdü. İkan'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi, cesedi otopsi için morga kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2024 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2024 08:58

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde kayıp olarak aranan Tünay İkan (60), park halindeki aracında ölü bulundu.

Ailesi tarafından bir gün önce kayıp ihbarı yapılan İkan'ı bulmak için başlatılan arama çalışmaları sonucunda, İkan'a ait 64 BH 801 plakalı hafif ticari araç Mesir Mahallesi'ndeki bir arsada park halinde bulundu.

Hayatını kaybetti

Polis ekiplerinin aracı kontrol etmesiyle İkan, arka koltukta hareketsiz halde bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, 60 yaşındaki İkan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Ceset, detaylı incelemeler için morga kaldırıldı.

Kayıp ihbarı nasıl yapılır? Kayıp kişinin bulunmasına yönelik atılması gereken temel adımlar şunlardır: Kişi kaybolduktan sonra vakit kaybetmeden en yakın polis karakoluna veya jandarmaya giderek durumu bildirmelisiniz. Kayıp kişiyle ilgili telefon, sosyal medya hesapları veya dijital cihazlarını kontrol etmek faydalı olabilir. Sosyal medya platformları kayıp kişilerin bulunması için etkili bir araç olabilir. Kayıp kişiyle ilgili bilgileri, fotoğrafları ve iletişim bilgilerini yaymak, geniş kitlelere hızlıca ulaşmanıza olanak tanır. Eğer kaybolan kişi yabancı uyrukluysa, en yakın konsolosluk veya büyükelçilikle iletişime geçmek önemlidir. Yerel medya ve radyo kanalları da kayıp kişiyi duyurmak için kullanılabilir.