Kulüp başkanına tokat atan şahsa tutuklama kararı

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn’e tokat atıp darp ettiği görüntülerin sosyal medyada yayılmasından sonra gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen kulübün reklam ve sponsorluk sorumlusu için tutuklama kararı çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 21:31
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2024 21:31

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn’in darp edilme görüntüleri ülke gündeminde yer aldı. Başkan İn’e tokat atan kulübün reklam ve sponsorluk sorumlusu C.Ş., Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa zamanda İstanbul Beşiktaş’ta yakalanıp gözaltına alındı. Sakarya’ya getirilen ve emniyetteki işlemleri biten C.Ş., saat 15.00 gib adliyeye sevk edildi. Ters kelepçe ile adliyeye sevk edilen şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Kendime hakim olamadım

Şüpheli C.Ş.’nin emniyetteki ifadesinde, çıkan tartışmanın ardından sinirine hakim olamadığını aktararak, “Yönetimde beraber çalıştık. Yönetimde yaşanan sıkıntılara ilişkin tartışma çıktı. Ona bağlı olarak kendime hakim olamadım” dediği ifade edildi. C.Ş., olay sırasında görevinden 29 Ağustos 2024’te istifa eden Kulüp Başkanvekili S.İ.’nin de olduğunu ve görüntülerin nasıl yayıldığını bilmediğini de iddia etmişti.

Gökhan İn’e ulaşmaya çalışılıyor

Yaşanan olayın görüntülerini kayıt altına aldığı ileri sürülen ve görevinden 29 Ağustos 2024’te istifa eden Kulüp Başkanvekili S.İ.’nin yakalanması için de çalışmalar devam ediyor. Görüntülerden sonra telefonu kapalı olan Gökhan İn’e de ulaşmaya çalışılıyor.