Müdür yardımcısı silahlı saldırıda öldürülmüştü: Mahir Hoca cinayetinde yeni gelişme!

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde bir lise müdür yardımcısı olan Mahir Çoğaç'ın silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturma hızla devam ediyor. Dün gözaltına alınan 11 şüpheli, Gebze Adliyesi'ne sevk edildi ve mahkemeye çıkarıldı

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 12:39

Mahkeme, saldırının gerçekleştirilmesi ve yardımcı rol oynayan 8 şüphelinin tutuklanmasına karar verdi. Diğer 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği tarafından Kocaeli, İstanbul ve Adana'da düzenlenen operasyonlar sonucunda gözaltına alınan şüphelilerin savcılık sorguları tamamlandı.

Mahir Çoğaç'ın öldürülmesine ilişkin detaylar henüz netleşmezken, soruşturma titizlikle sürdürülüyor ve kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

LİSE MÜDÜR YARDIMCISI SİLAHLI SALDIRIDA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mahir Çoğaç, 26 Haziran'da Çayırova ilçesinde evinden çıktığı sırada aracına bindiği esnada silahlı saldırıya uğramış ve olay yerinde ağır yaralanmıştı. Kaldırıldığı Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti.

Olayın ardından polis ekipleri yoğun bir çalışma yürütmüş, saldırıya ilişkin olarak 2 şüpheli daha önce yakalanmıştı. Daha sonra gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde Kocaeli, İstanbul ve Adana'da düzenlenen operasyonlarda 9 şüpheli daha gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan toplam 11 şüpheliden 8'i tutuklanırken, 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Olayla ilgili soruşturma devam etmekte ve detayları netleşmeye çalışmaktadır.