Bu ay Aslan burcunun yüzü gülecek Aslan burcunu bu ay neler bekliyor?

İletişim gezegeni olarak adlandırılan Merkür, bu yıl 2 Temmuz’da Aslan burcuna geçiş yaptı. Bu ay Aslan burçlarını neler bekliyor? Aslan burcu bu geçişten nasıl etkilenecek?

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 11:21
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 11:21

İletişim gezegeni olarak adlandırılan Merkür, bu yıl 2 Temmuz’da Aslan burcuna geçiş yaptı. Geçişin etkisi 26 Temmuz’a kadar sürecek. Bu süreçte Aslan burcunda, enerji ve motivasyon artışı yaşanacak. Bu haftadan itibaren Yengeç yeniayının etkileri gözlemlenecek, Güneş ve Sirius yıldızının kavuşmasıyla beraber kadersel, şanslı ve bereketli bir dönem olacak. Bu ay Aslan burcu, geçmişten gelen ve ebeveynlerle ilgili olan sorunları çözebilir, gerçekleşmesini istedikleri fırsatlarla karşılaşabilir ve yeni bir düzen içinde yeni bir hayata başlayabilir. Aynı zamanda Aslan burcunun bu ay aşktan yana da yüzü gülebilir. Kalbi boş olanlar ruh eşini bulabilirler. Yaşadıkları şehirden ayrılabilir ve aynı zamanda bir hastalıkları varsa şifa bulabilirler.

HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMENİN TAM ZAMANI

Merkür’ün Aslan yolculuğunda, Aslan burçları duygularını yoğun yoğun yaşayacak ve bütün güzel duygularını coşkuyla ortaya koyacak, fikirleri canlanacak aynı zamanda renklenecek ve yaptıkları işe tutkuyla sarılacaklar. Gerçekleştirmek istedikleri veya hedefledikleri planları varsa Aslan burcu için tam sırası. Bu süreçte hedeflerini ve hayallerini imgelemeli, hayalini kurmalı ve kendine çekmeli. Bu süreçte Aslan burcunun ümitsizliğe kapılmaması büyük önem taşıyor. Ertelemeden ve acaba demeden isteklerinin ve hedeflerinin peşinden gitmesi gerekiyor. Aynı zamanda bu ay eğlenceli organizasyonlar, davetler ve yeni tanışmalar yaşanabilir yani bu ay Aslan burçları aşka hazır olsun çünkü aşk her an kapılarını çalabilir.

BU AY ASLAN BURÇLARI BUNLARA DİKKAT ETMELİ!

Bu ay Aslan burcunun dikkat etmesi gereken hususlar da bulunuyor. İkna etmek istedikleri biri varsa inatçı, egolu tavırlarından uzak durarak ve kendilerini haklı görerek ikna etmekten kaçınmalılar. Patavatsızlık ve dobralık arasındaki ince çizgiye dikkat etmeleri gerekiyor. Merkür Aslan burcuna geçer geçmez transite Plüton karşıtlığıyla başlıyor. Karşınızdakinin düşüncelerini dinlemeli, anlamalı ve yumuşak adımlarla yaklaşmaları gerekiyor. Aynı zamanda daha önce takıntılı oldukları ve geçmişte yaşadıkları travmalar gün yüzüne çıkabilir. Bu konu da kendilerini dinlemeli, zaman ayırmalı ve sabırlı olmaları gerekiyor. Bu süreçte kendilerine iyi gelen kişileri fark etmeleri ve negatif enerji aldıkları kişilerden uzak durmaları gerekiyor.