Apple'ın Eylül sürprizi: iPhone 16 ile birlikte iki yeni AirPods 4 modeli geliyor!

Apple'ın Eylül ayında gerçekleştireceği etkinlikte, iPhone 16 serisinin yanı sıra yeni AirPods modellerinin de tanıtılması öngörülüyor. Gelen bilgilere göre, bu etkinlikte iki farklı AirPods 4 modeli kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 13:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 13:59

Apple, Eylül ayında yapacağı etkinlikte uzun zamandır beklenen iPhone 16 serisini tanıtacak. Öte yandan etkinlikte, yeni AirPods modellerinin de duyurulması planlanıyor. Teknoloji devinin, AirPods 4'ü iki farklı versiyonla birlikte tanıtacağı belirtiliyor.

"Yeni bilgilere göre, Apple iki farklı AirPods 4 modelini piyasaya sürecek: biri AirPods 2'nin yerini alacak giriş seviyesi bir model, diğeri ise AirPods 3'ün yerini alacak orta seviye bir model olacak. 2019'dan bu yana AirPods 2, uygun fiyatlı bir seçenek olarak sunuluyordu ve kablosuz kulaklık dünyasına yeni başlayanlar için ideal bir tercih olarak görülüyordu. 2021'de tanıtılan AirPods 3 ise Spatial Audio, yeni kuvvet sensörü ve Apple Watch şarj desteği gibi çeşitli yükseltmelerle geldi.

AKTİF GÜRÜLTÜ ENGELLEME ÖZELLİĞİ

Apple analisti Mark Gurman'a göre, AirPods 4 hem AirPods 2'nin yerini alacak giriş seviyesi bir model olarak hem de AirPods 3'ün yerini alacak orta seviye bir model olarak sunulacak. Her iki versiyon da benzer tasarımlara sahip olacak, ancak ana farkları aktif gürültü engelleme (ANC) özelliğinde olacak. ANC özelliği, sadece orta seviye modelde bulunacak.

USB-C OLMASI BEKLENİYOR

Her iki AirPods 4 modelinin de USB-C'ye geçiş yapması bekleniyor. Giriş seviyesi modelin kablosuz şarj desteği olmayacak, ancak orta seviye modelin bu özelliği desteklemesi öngörülüyor.