İş başvurusunun akıbetini 48 yıl sonra öğrendi

İngiltere'de yaşayan bir kadın 1976'daki iş başvurusunun akıbetini yeni öğrendi

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 15:13

İngiltere'de yaşayan 70 yaşındaki Tizi Hodson, hayalindeki motosiklet akrobatlığı için yaptığı iş başvurusunun akıbetini 48 yıl sonra öğrendi.

Yıllarca postanenin çekmecesinde kalmış

BBC'nin haberine göre Lincolnshire bölgesinde yaşayan 70 yaşındaki Hodson Ocak 1976’da hayalindeki iş motosiklet akrobatlığı için iş başvurusu yaptı. Ancak mektubun yıllar boyunca postanedeki çekmecenin arkasında kaldığı ortaya çıktı. Gönderilen adrese ulaşmayan orijinal mektup,48 yıl sonra Hodson'un kendisine teslim edildi.  Hodson, başvurunun akıbetini öğrendi. İş hakkında neden hiç geri dönül gelmediğini her zaman merak ettiğini belirten Hodson şimdi nedenini anladığını belirtti.

50 yıl gecikmeli cevap

Mektubu yazdığı zamanı net olarak hatırladığını belirten Hodson,"Bu kadar zaman sonra onu geri almak benim için çok şey ifade ediyor” dedi.

Haberde, mektup Hodson’un eline tekrar geçtiğin en üstünde el yazısıyla yazılmış şöyle bir notta yazdığı belirtildi;

 "Staines Postanesi tarafından geç teslim edildi. Bir çekmecenin arkasında bulunabildi. Sadece yaklaşık 50 yıl gecikmeli"

“Gerçekten bir motosiklette dublör sürücüsü olmak istiyordum"

İş başvurusunun cevabını büyük arzuyla ve uzun süre beklediğini aktaran Hodson, "Çok hayal kırıklığına uğradım çünkü gerçekten bir motosiklette dublör sürücüsü olmak istiyordum” dedi.

50'den fazla kez taşındığını ve 4 ya da 5 kez ülke değiştirdiğini kaydeden Hodson, "Beni nasıl buldukları bir muamma. Mektubu kimin geri gönderdiğini, bana nasıl ulaştığını bilmiyorum” ifadelerini kullandı.