Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri diplomalarını aldı

Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 2024 yılı mezuniyet töreni Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 11:02

Gerçekleşen mezuniyet töreninde alkışlarla diplomalarını alan genç diş hekimleri, oldukça heyecan ve mutluluk içindeydiler. Törene İzmir Diş Hekimleri Odasını (İZDO) temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Atinel, Genel Sekreter Melis Daraoğlu Gürel, Sayman Gizem Bayraktaroğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Özkan Akgün ve Arda Hacarlıoğlu katılım sağladı.

İZDO Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Atinel, yeni mezun diş hekimlerini kutladı ve meslek hayatlarında başarılı olmalarını dileyerek hep yanlarında olacaklarını ifade etti.

İZDO çatısı altında hizmet üretmeyi sürdürüyoruz

Atinel, 1968’de kurulan ve günümüze kadar birçok diş hekimini yetiştiren Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinin mezunu olduğu için gurur duyduğunu belirtti.

Ersin Atinel, konuşmasında “Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi deneyimli eğitim kadrosu ve gelişmiş teknolojik alt yapısıyla ağız ve diş sağlığı konusunda üstün bir hizmet anlayışıyla faaliyet gösteriyor. Buradan mezun olan tüm genç meslektaşlarımla gurur duyuyorum. Mesleki etik çerçevesinde ülkemizin her noktasında toplum sağlığı adına başarı hikayeleri yapacaklarını biliyorum. Bizler de, toplum sağlığını korumak, insanları bilinçlendirmek ve diş hekimlerinin sorunlarını çözmek için İZDO çatısı altında hizmet üretmeye devam ediyoruz. Her zaman yanınızda olacağımızı ve sektörün sorunlarını çözmek için çalıştığımızı bilmenizi istiyoruz. Sizlerin bugünlere gelmesinde önemli rolü olan anne babalarınıza ve emeği geçen tüm akademik kadroya da huzurlarınızda teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.