DCT Trading halka arz ne zaman? DCT Trading halka arz ne kadar?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), DCT Trading Dış Ticaret AŞ'nin halka arz başvurusunu onayladı. Bu gelişmenin ardından borsa yatırımcıları, "DCT Trading halka arzı ne zaman?" ve "Hangi tarihte talep toplanacak?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte, DCT Trading halka arzı hakkında merak edilen detaylar!

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2024 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2024 15:31

DCT Trading halka arzının talep toplama sürecinin başlangıç tarihi ve diğer önemli bilgiler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. DCT Trading Dış Ticaret AŞ'nin halka arz başvurusu onaylanmasının ardından, yatırımcılar "DCT Trading halka arz ne zaman ve hangi tarihte gerçekleşecek?" sorusunun yanıtını arıyor. Halka arz süreciyle ilgili olarak, lot dağılımı, katılım endeksi ve kaç lotun sunulacağı gibi detaylar da merak ediliyor.

DCT TRADİNG HALKA ARZ NE ZAMAN?

DCT Trading Dış Ticaret AŞ'nin halka arzına dair talep toplama tarihleri, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından henüz resmi olarak açıklanmadı. SPK'nın ilerleyen günlerde duyuracağı talep toplama tarihlerinin ardından, halka arz süreciyle ilgili ayrıntılar netleşecek ve yatırımcılar için önemli bilgiler açıklanacaktır.

DCT TRADİNG KAÇ LOT VERECEK?

DCT Trading Dış Ticaret AŞ'nin halka arzında toplamda 37 milyon 500 bin lotun dağıtılacağı bildirildi. Bu lotların 30 milyon adedi şirketin sermaye artırımı için ayrılırken, 7 milyon 500 bin adedi ise ortak satışı yoluyla halka arz edilecek.

Şirket, halka arz büyüklüğünü 525 milyon TL olarak belirledi. Hisse alımlarında, T1 ve T2 bakiyelerinin kullanılamayacağı ifade edildi.

DCT TRADİNG HALKA ARZ NE KADAR?

DCT Trading Dış Ticaret AŞ'nin halka arzında, 1 TL nominal değerli paylar 14,00 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.