20 Eylül Gelinim Mutfakta puan durumu: Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Elenen isim kim?

Aslı Hünel’in sunumuyla Gelinim Mutfakta’da haftanın birincisi gelin kim oldu? 20 Eylül 2024 tarihli Gelinim Mutfakta'da elenen isim kim? 10 altın bileziğin sahibi olan gelin ve kaynana açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 16:11

Gelinim Mutfakta’da bugün heyecan ve rekabet zirveye ulaştı. Gelinler, haftanın son günü 10 altın bileziği kazanmak için yeteneklerini en iyi şekilde sergileyerek hem lezzet hem de sunum konusunda fark yaratmaya çalıştı. Kayınvalidelerin ve Aslı Hünel’in beğenisini kazanmak adına büyük çaba sarf eden yarışmacılar, hazırladıkları tabaklarla hem gözlere hitap etti hem de damaklarda unutulmaz tatlar bıraktı. Gün boyu süren bu çekişme izleyicileri ekran başına kilitlerken, günün birincisi kim oldu ve 10 altın bileziği hangi gelin kazandı? Bu hafta yarışmaya veda eden isim de belli oldu. İşte merakla beklenen Gelinim Mutfakta puan tablosu!

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta'da haftanın son gününde, bir hafta boyunca en yüksek puanı alarak haftanın birincisi olan ve 10 altın bileziğin sahibi olan gelin 78 puan ile Aysun oldu.

DİSKALİFİYE EDİLDİ

Gelinim Mutfakta'nın bugünkü bölümünde sinirler gerildi. Haftanın son günü bir gelin diskalifiye oldu.

Programın ilerleyen dakikalarında, Rabia ve Yasemin gelin arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın büyümesi nedeniyle, Rabia gelin yarışmadan diskalifiye edildi.

GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

Aysun:78 Rabia:77 Nur:71 Yasemin:52