3 Haziran Yemekteyiz puan durumu| Zuhal Topal'la Yemekteyiz Meryem kaç puan aldı?

TV8'in vazgeçilmez programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz, izleyicileri haftanın her günü lezzet dolu bir maceraya davet ediyor. Her gün farklı bir yarışmacının evine konuk olan bu eğlenceli programda, yarışmacılar hünerlerini sergileyip özel tariflerini sunuyorlar. Sadece yemeklerin lezzeti değil, sunumları ve misafirperverlikleri de değerlendirme kriterleri arasında yer alıyor. Hem rekabetin hem de eğlencenin ön planda olduğu bu program, izleyicilere keyifli anlar yaşatırken, aynı zamanda birbirinden lezzetli tarifleri keşfetme imkanı sunuyor. Haftanın sonunda, en yüksek puanı toplayan yarışmacı büyük ödülün sahibi oluyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yemek tutkunlarını ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yeni haftanın birinci gün yarışmacısı olan Meryem'in performansı merak konusu. Peki, Meryem kaç puan aldı? İşte Yemekteyiz 3 Haziran 2024 puan tablosu ve Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Meryem'in aldığı puan!

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 00:01
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 00:01

TV8'in sevilen yarışma programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz, izleyicileri haftanın her günü nefis bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Her gün farklı bir yarışmacının evine konuk olan programda, yarışmacılar kendi özel tariflerini sunarken Zuhal Topal ise incelikle her detayı değerlendiriyor. Yemekteyiz'in yeni haftasının dördüncü gününde izleyicileri ekrana kilitleyecek bir heyecan var. Birinci gün yarışmacısı olarak Meryem Hanım ev sahipliği yapıyor ve özenle hazırladığı yemeğiyle jüriyi etkilemeye çalışıyor.

Meryem Hanım'in lezzet dolu masası, izleyicilere ve jüriye unutulmaz bir deneyim yaşatmak için hazırlanmış gibi görünüyor. Bakalım, Meryem Hanım yemeğiyle ve sunumuyla Zuhal Topal ve jüri üyelerini nasıl etkileyecek? Heyecanla beklenen bu yarışmanın dördüncü gününde, izleyicilerin de nefis tariflerle dolu bir başlangıç yapacakları kesin. Peki, Meryem bu haftanın birince gününde kaç puan alacak? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Meryem kaç puan aldı? İşte Yemekteyiz 3 Haziran 2024 puan tablosu ve detayları haberimizin devamında...

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KADİR KAÇ PUAN ALDI?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 3 Haziran tarihli bölümünde yarışmacı koltuğuna Meryem Hanım oturdu.

Meryem Hanım'ın haftanın diğer yarışmacılarından aldığı puanlar şöyle;

Umut Can: 4

Ulviye: 4

Alican: 4

Yaşariye: 5