31 Mayıs 2024 Reyting sonuçları! Reytinglerde kim birinci oldu?

Medya gündemini yakından takip edenler için merakla beklenen reyting sonuçları yayınlandı. Dizilerden yarışma programlarına, haber bültenlerinden diğer programlara kadar geniş bir yelpazede değerlendirilen 31 Mayıs’ın izlenenleri belirlendi. Peki, dün en çok hangi kanal tercih edildi? İşte gecenin reyting birincisi... İşte, izleyicileri ekrana kilitleyen Cuma gecesinin reyting sonuçları!

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2024 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2024 13:34

31 Mayıs'ta ekranlara yansıyan reyting sonuçları, dizi tutkunlarının ilgi odağı haline geldi. Cuma akşamı, birbirinden iddialı yapımların kıyasıya rekabet ettiği gece, reyting sonuçlarına dair büyük bir merak var. Total, AB ve ABC1 gibi farklı kategorilerde yapılan sıralamalar, dizilerin geleceği hakkında önemli ipuçları sunuyor. Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Survivor gibi programların sonuçları, dünün reyting birincisinin kim olduğunu belirlemekte etkili oldu. Peki, Peki, 31 Mayıs reyting sonuçları nasıl oluştu? 31 Mayıs 2024 Cuma gününe ait reyting sonuçları açıklandı mı? Reytinglerde kim birinci oldu? İşte, 30 Mayıs Perşembe gününe ait reyting sonuçları ve gecenin birincisi!  Zirvenin sahibi hangi yapımlar oldu? Merakla beklenen detaylar…

31 MAYIS 2024 REYTİNGLERDE KİM BİRİNCİ OLDU?

31 Mayıs'ta yayınlanan programların reytingleri gün yüzüne çıktı. Total'de, 1. sırayı Show TV'de ekranlara gelen "Kızılcık Şerbeti" aldı. Total'de 2. sırayı ise atv'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı elde etti. Total'de 3. sırayı ise Star TV'de izleyiciyle buluşan "Yalı Çapkını" aldı. AB kategorisinde 1. sırayı yine "Kızılcık Şerbeti" alırken, 2. sırada "Kızılcık Şerbeti"nin özet bölümü yer aldı.

AB'de 3. sırayı ise "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı elde etti. ABC kategorisinde ise 1. sırayı "Kızılcık Şerbeti" aldı. ABC'de 2. sırada "Müge Anlı ile Tatlı Sert" yer alırken, 3. sırada ise "Kızılcık Şerbeti"nin özet bölümü bulundu.