Adana Demirspor - Samsunspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Adana Demirspor - Samsunspor maçı detayları

Trendyol Süper Lig’in merakla beklenen maçlarından Adana Demirspor - Samsunspor karşılaşmasına saatler kaldı. Adana Demirspor - Samsunspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte maçın detayları…

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 10:47

Adana Demirspor ve Samsunspor arasında oynanacak olan mücadele, Süper Lig'in heyecanla beklenen karşılaşmalarından biri olarak merakla bekleniyor. Adana Demirspor, ev sahibi avantajını kullanarak sahasında güçlü bir performans sergilemek ve zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek isteyecek. Taraftar desteğiyle sahaya çıkacak olan Adana temsilcisi, son haftalarda gösterdiği etkili futbolu bu maçta da devam ettirmeyi hedefliyor. Peki Adana Demirspor - Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta? Adana Demirspor - Samsunspor maçı nerede, hangi kanalda?

ADANA DEMİRSPOR - SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN,   SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’in heyecan verici karşılaşması Adana Demirspor ile Samsunspor maçı için, taraftarlar merakla bekliyor. Adana Demirspor - Samsunspor maçı, 6 Ekim (bugün) 2024 saat 16.00’da başlayacak.

ADANA DEMİRSPOR - SAMSUNSPOR MAÇI NEREDE, HANGİ KANALDA?

Adana Demirspor ile Samsunspor karşılaşması, Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak olup, beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak takip edilebilecek.