Ahmet Şanlı kimdir, ne iş yapar? Ahmet Şanlı hangi partiden?

Ahmet Şanlı, çektiği videolar ve yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen isimlerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Peki Ahmet Şanlı kimdir, ne iş yapar? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 14:56

Ahmet Şanlı, sosyal medya platformları üzerinden paylaşmış olduğu videolar ve yaptığı açıklamalar ile sık sık ülke gündeminde kendisine yer buluyor. Sokakta vatandaşlarla gerçekleştirdiği münakaşa videoları ile kendisini sosyal medyada mutlaka 1 kez de olsa görmüşsünüzdür.

Şimdilerde ise Sade Vatandaş isimli Youtuber’ın programına katıldığı sırada yaşadığı dil sürçmesi ile sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Ahmet Şanlı’nın programda kurduğu, “ Bu ülkede Erdoğan ne isterse oluyorsa, Ekrem İmamoğlu nasıl cumhurbaşkanı... Belediye başkanı oldu “ cümlesinde yaşadığı dil sürçmesi olay oldu. Sade Vatandaş isimli Youtuber Mehmet Koyuncu ise bu dil sürçmesi karşısında, “Allah mı söyletiyor? Korkular dile vuruyor." yanıtını verdi. Peki bu videoya konuk olan Ahmet Şanlı kimdir, ne iş yapar? Detaylar haberimizde…

AHMET ŞANLI KİMDİR?

Ahmet Şanlı, sosyal medyada yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelmektedir. Kendini sosyolog, ilahiyatçı, hukukçu ve sanayi politikaları uzmanı olarak tanıtan Şanlı’nın kişisel hayatı hakkında çok fazla bilgiye erişilemediği gibi, yaşı ve memleketi de bilinmemektedir.

Instagram'da @baskaninavukati, X platformunda ise @drahmetsanli kullanıcı adıyla bulunmakta ve sanayi politikası uzmanı olduğunu belirtmektedir. Ahmet Şanlı’nın X üzerinden yaptığı açıklamalarda ve paylaştığı videolarda savunduğu görüşlerden yola çıkarak AK Partili olduğu bilinmektedir.