Aldatmak 52. Bölüm Fragmanı yayınlandı!

ATV ekranlarında yayınlanan dizi Aldatmak 52. bölüm fragmanı izleyicileri tarafından araştırılıyor. İşte Aldatmak 52.bölüm fragmanı…

Haber Giriş Tarihi: 31.12.2023 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 31.12.2023 13:08

Aldatmak dizisi yeni bölüm için geri sayıma devam ediyor. 52.bölüm ile ekrana gelecek olan Aldatmak, konusu itibariyle büyük bir ilgiyle sevenleri tarafından takip ediliyor. İşte ATV'nin sevilen dizisi Aldatmak 52. Bölüm…

ALDATMAK DİZİSİNİN KONUSU

Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. Bir gün Güzide'nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğunu anlamaya başlar.

ALDATMAK 51. BÖLÜMDE NE OLDU?

Can'ın hastanede olmasından dolayı kendini sorumlu tutan Mualla perişandır. Oylum için onu affetmek kolay olmayacaktır. Bu zor anda Oylum'un yanında Kahraman'ı gören Tolga'nın kıskançlığı gittikçe katlanır. Yeşim, Güzide'nin yardımıyla işini baltalayanın kim olduğunu öğrenir. Güzide eski bir dostuna tekrar kollarını açarken Sezai acı bir haber alır.

Yenersoy evinden atılan Azra ise beklenmedik bir ittifak kurar. Akli dengesi sınırlarda dolaşan Selin, Oylum ve Tolga'ya karşı sert hamleler yapar. Kurduğu oyunlar Oylum'un hayatını tehlikeye atar. Yeniden Selin'in yalanlarının hedefi olan Tolga, Oylum'a olan aşkına daha da sıkı sarılır. Ancak Tolga hayal kurarken Oylum gerçek dünyada yaşamaktadır. Bu dönemde Tolga hayatını zorlaştırırken Oylum ihtiyaç duyduğu desteği Kahraman'dan alır. Selin girdiği bu yolda, şimdiye kadar arkasında duranların desteğini de kaybedecektir.

ALDATMAK 52. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ALDATMAK DİZİSİNİN 52. BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ