Allah Allah filmi nerede çekildi? Allah Allah filmi konusu ve oyuncuları

Şarkıları ile ünlenen İbrahim Tatlıses’in oynadığı Allah Allah filmi izleyicisi ile Show TV ekranlarında saat 17.00’da buluşuyor. İzleyiciler filmin konusu ve oyuncularını merak ediyor. Sizler için merak edilen soruları ve cevaplarını araştırdık.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2024 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2024 16:34

Peki Allah Allah filmi nerede çekildi? Allah Allah filmi konusu ne? Allah Allah ne zaman çekildi? Allah Allah filmi oyuncuları kimlerdir? Sizler için araştırdık. İşte film hakkında merak edilen soruların yanıtları haberin detaylarında.

Allah Allah filmi nerede çekildi?

Film İzmir ve İstanbul’un çeşitli mekanlarında çekilmiştir.

Allah Allah ne zaman çekildi?

1987 yılında çekilmiştir. 

Allah Allah filmi konusu nedir? 

İzmir Fuarı'na çalışmak üzere giden ünlü türkücü İbrahim, kendisine hayran olan ve daha önce telefonla konuştuğu İpek’le otelin lobisinde buluşur. Bu arada, İbrahim’in Sibel adında bir sevgilisi vardır. Zamanla, Sibel ile İpek’in kardeş olduğu anlaşılır. Bu gelişme üzerine, İbrahim iki kızı da terk ederek İstanbul’a dönmeye karar verir.

Allah Allah filmi oyuncuları kimlerdir?

İbrahim Tatlıses rolü: Kendisi Melike Zobu rolü: Sibel Neslihan Acar    rolü: İpek Mehmet Ali Erbil rolü: Ali Neriman Köksal rolü: Sibel ve İpek'in Annesi Hüseyin Kutman rolü: Sibel ve İpek'in Babası