Amed SK - Esenler Erokspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Amed SK - Esenler Erokspor maçı detayları

TFF 1. Lig ekiplerinden Amed SK - Esenler Erokspor karşılaşması heyecanla bekleniyor. Amed SK - Esenler Erokspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte maçın detayları…

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 11:58

TFF 1. Lig’de heyecanla beklenen Amed SK ile Esenler Erokspor mücadelesi, Antalya Stadı'nda oynanacak. İki takım da bu karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkacak ve mücadele boyunca yüksek tempolu bir oyun sergilenecek. Ligin iddialı takımlarından Amed SK, sahasında kazanarak hem taraftarlarına güzel bir galibiyet sunmak hem de üst sıralarda tutunmayı hedeflerken, Esenler Erokspor da deplasmandan puan ya da puanlar çıkararak ligdeki iddiasını güçlendirmek istiyor. Peki Amed SK - Esenler Erokspor maçı ne zaman, saat kaçta? Amed SK - Esenler Erokspor maçı nerede, hangi kanalda?

AMED SK - ESENLER EROKSPOR MAÇI NE ZAMAN,   SAAT KAÇTA?

TFF 1. Lig’in önemli mücadelelerinden Amed SK - Esenler Erokspor maçına geri sayım başladı. Amed SK - Esenler Erokspor maçı, 6 Ekim (bugün) 2024 saat 19.00’da başlayacak.

AMED SK - ESENLER EROKSPOR MAÇI NEREDE, HANGİ KANALDA?

Amed SK ile Esenler Erokspor karşılaşması, Antalya Arena’da oynanacak olup, beIN Sports Max 2 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.