Arka Sokaklar 657. bölüm fragmanı yayınlandı! Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı ile gelecek hafta neler olacak?

Arka Sokaklar dizisi 656. son bölümle Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Arka Sokaklar 657. bölüm fragmanı ise yayınlandı…

Haber Giriş Tarihi: 25.12.2023 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.12.2023 11:48

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 656. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölümün sonrasında Arka Sokaklar 657. bölümde neler olacağını merak edenler Arka Sokaklar 657. bölüm fragmanı izle şeklinde araştırmalarına devam ediyor.

ARKA SOKAKLAR EN SON BÖLÜMDE NE OLDU?

22 Aralık 2023 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 656. Bölümünde askerleri taşıyan minibüse yapılan terör eylemi ekibi derinden üzüyor!

Narkotik Komiseri Burcu ekibe dahil olur. Bundan sonra onu zorlu görevler beklemektedir.

Cansu’nun, Emre’ye olan kızgınlığı bir türlü bitmez. Emre kendini affettirmeye çalışacaktır.

Uyuşturucu bağımlısı Okan satıcılara borçlanmıştır. Kız arkadaşı Seçil bu yüzden tehlikeye düşecektir. Teröristler tarafından kızı kaçırılan Mevlüt kızını bulmanın yollarını arar. Bu durum acılı babayı Şehmuz’la yüzleştirecektir.

Serdar’ın halası Elif’i almak için çıkagelir. Aylin ikilemde kalacaktır.

Hostes Merve ekibimize muhbirlik yapar. Hüsnü’ye ilgi duyan Merve onun başına bela olacaktır.

ARKA SOKAKLAR KONUSU NE?

Dizi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde özel bir ekipte görev yapan polislerin aile yaşamlarını ve İstanbul sokaklarında karşılaştıkları çeşitli maceraları konu almaktadır. Ekip, görevleri sırasında farklı ve dokunaklı insan hikayeleri ile karşılaşır. İstanbul Emniyet Müdürü Rıza Soylu (Zafer Ergin), meslek yıllarının tecrübesi ve baba figürüyle bu hikayelere rehberlik eder, aynı zamanda genç ekip üyelerine öğütler verir.

ARKA SOKAKLAR 657. BÖLÜM FRAGMANI

ARKA SOKAKLAR 657. YENİ BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ