Aşkın Çekimi (Their Finest) filminin konusu ve oyuncuları

Lone Scherfig tarafından yönetilen Aşkın Çekimi orijinal adıyla Their Finest filmi dram, komedi, romantik türlerini işliyor. Başrolünü Gemma Arterton, Sam Claflin, Bill Nighy paylaştığı film bugün izleyici ile tv ekranlarında buluşuyor

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 17:27

İzleyicisi ile buluşmaya hazırlanan Aşkın Çekimi (Their Finest) filmi arama motorlarında araştırılıyor. Sizler için merak edilen soruları ve cevaplarını araştırdık. İşte Aşkın Çekimi (Their Finest) konusu nedir? Aşkın Çekimi oyuncuları kimlerdir? Aşkın Çekimi IMDb puanı kaç? Tüm detaylarıyla haberimizde.

Aşkın Çekimi (Their Finest) konusu

2. Dünya Savaşı sırasında Catrin Cole, İngiliz İstihbarat Bakanlığı tarafından işe alınır. Sekreter olarak başvurmuş olmasına rağmen, kısa süre içinde asıl görevini halkı moral vermek için filmlerin senaryosunu yazmak olarak öğrenir. Cole, Dunkirk çıkarmasına katılan teknelerden birini kullandığı söylenen iki genç adamın umut veren hikayesini araştırmaya başlar. Bu süreç, hem savaşın zorluklarıyla yüzleşmesini sağlar hem de ona yeni bir yaşam perspektifi kazandırır. Catrin'in hikayesi, savaşın karanlık günlerinde bile umudun ve yaratıcılığın nasıl yeşerebileceğini gösterir.

Aşkın Çekimi oyuncuları

Gemma Arterton      

Sam Claflin    

Bill Nighy       

Jack Huston   

Rachael Stirling         

Patrick Gibson

Natalia Ryumina       

Bella Ava Georgiou   

Paul Ritter     

Richard E. Grant        

Jeremy Irons  

Eddie Marsan

Rebecca Saire

Russell Balogh

Jake Lacy

Helen McCrory          

Gaby Chiappe

Claudia Jessie

Aşkın Çekimi IMDb puanı kaç?

Filmin imdb puanı 6.8 olarak belirlenmiştir.