Aşktan Kaçılmaz (Juliet, Naked) konusu ve oyuncuları

İzleyiciler arama motorlarında filmin konusunu, oyuncularını ve imdb puanını araştırıyor. Sizlere için izleyicilerin merak ettiği soruları ve cevapları araştırdık. İşte merak edilen sorular ve cevapları haberimizin detaylarında.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2024 11:40

Orijinal adı “Juliet, Naked” olan film bugün SinemaTv’de izleyicisi ile bir araya gelmeye hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Jesse Peretz yer alıyor. Eğer komedi türünde filmler izlemeyi seviyorsanız Aşktan Kaçılmaz filmi tam da size göre. Komedi türünün işlendiği filmin başrollerini Rose Byrne,Ethan Hawke,Chris O'Dowd paylaşıyor. 

Aşktan Kaçılmaz (Juliet, Naked) konusu

Annie ve Duncan uzun süredir birlikteydiler, fakat ilişkileri, Duncan’ın bir zamanlar tanınan ancak artık unutulmaya yüz tutmuş şarkıcı-söz yazarı Tucker Crowe’a duyduğu takıntıyla sarsılmaya başladı. Annie, bu durumdan duyduğu rahatsızlıkla internet üzerinden Tucker hakkında bir eleştiri yazdı. Bu yazı, ikilinin yollarını kesiştirdi. Annie ve Tucker sık sık mesajlaşmaya başladılar; zamanla aralarındaki iletişim derinleşti ve karşı konulmaz bir bağ oluştu. Annie, kendini Tucker’ın dünyasında bulurken, Duncan’la olan ilişkisinin ne kadar sarsıldığını fark etti. Bu yeni arkadaşlık, Annie’nin hayatında beklenmedik değişimlere yol açmaya başladı.

Aşktan Kaçılmaz oyuncuları

Rose Byrne Rolü : Annie Platt Ethan Hawke Rolü : Tucker Crowe Chris O'Dowd Rolü : Duncan Thomson Denise Gough Rolü : Gina Ayoola Smart Rolü : Lizzie Azhy Robertson Rolü : Jackson Eleanor Matsuura Rolü : Cat Phil Davis Rolü : Mayor Barton Thomas Gray (IX) Rolü : Zak Lily Brazier Rolü : Ros Platt Alexandra Clatworthy Rolü : Katie Lily Newmark Rolü : Carly Nina Sosanya Rolü : Natalie Matt King Rolü : Mark Megan Dodds Rolü : Carrie Jimmy O. Yang Rolü :  Elliot Florence Keith-Roach Rolü : Caroline Georgina Bevan Rolü :  Young Julie Ko Iwagami Rolü : Chatmate Ko Johanna Thea Rolü :  Rosie / Junior Doctor Karol Steele Rolü :  Cinema Goer / Pub Customer Michael Chapman (II) Rolü : Deck Chair Man Andrew Dunkelberger Rolü : Pedestrian / Diner Lee Byford Rolü :  Shopper Begona F. Martin Rolü : Passerby Laura Camberley Rolü : Commuter Janine Catterall Rolü : Breakfast Customer Mike Pinfield Rolü : Pub Customer