Aydınlı vatandaşlar dikkat! 08 Temmuz 2024 Aydın elektrik kesintisi tüm işlerinizi aksatacak

08 Temmuz 2024 Pazartesi günü Aydın'da planlanan geniş çaplı elektrik kesintisi, bölge halkının günlük yaşamında ciddi aksaklıklara yol açacak. Aydem Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar sürecek olan bu kesinti, Aydın'ın birçok ilçesinde etkili olacak. İşte vatandaşın merak ettiği 08 Temmuz Aydın elektrik kesintisi listesi

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2024 10:33
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2024 10:33

08 Temmuz 2024 Pazartesi günü Aydın’ın hangi mahalle ve sokaklarında elektrik kesintisi yaşanacak? ADM'nin internet sitesinde güncellenen planlı çalışmalar kapsamında, Aydın’ın farklı ilçelerindeki mahalle ve sokaklarda yapılacak kesintiler detaylı olarak paylaşılıyor. Elektriklerin ne zaman geleceği konusundaki bilgilendirme ise ADM ELEKTRİK tarafından yapılıyor. İşte Aydın’ın  ilçe mahalle ve sokaklarında elektriğin kesileceği ve geleceği saatlere dair detaylar…

Aydın Karacasu’da elektrik kesintisi

Saat : 10:00 - 15:00

Ataköy Mh. ( Ataköy Sk. )

Işıklar Mh. ( Işıklar Sk. )

Dedeler Mh. ( Dedeler Sk. )

Yaylalı Mh. ( ATAKÖY KIZILGÖL MEVKİİ YOLU )

Aydın Efeler’de elektrik kesintisi

Saat : 10:00 - 11:30

İmamköy Mh. ( 35 SK Gölcük Sk. Köyiçi Sk. )

Serçeköy Mh. ( Denizli Aydın Yolu )

Pınardere Mh. ( 3622 Sk. 3609 sk )

Gölcük Mh.

Aydın Bozdoğan’da elektrik kesintisi

Saat : 10:25 - 12:00

Körteke Mh.

Aydın Çine’de elektrik kesintisi

Saat : 9:00 - 14:00

Seferler Mh. ( Merkez Sk. )

Hasanlar Mh. ( Hasanlar Merkez Sk. )

Kadılar Mh.

Aydın Yenipazar’da elektrik kesintisi

Saat : 10:30 - 12:30

Çarşı Mh. ( Derman Sk. Dicle Sk. Doğuş Sk. Çimen Sk. Dilek Sk. Hurşit Efendi Cd. Kadir Efendi Cd. İlyas Cd. Çağlayan Sk. )

Saat : 13:00 - 15:00

Çarşı Mh. ( Cevher Sk. Okul Sk. Yörük Ali Efe Cd. İnönü Cd. Hurşit Efendi Cd. Fevzi Çakmak Cd. Bayındır Sk. Akasya Sk. Arman Sk. Bahar Sk. Başak Sk. Billur Sk. Binnaz Sk. Bodenoğlu Sk. )

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDİR?

Elektrik kesintisi nedenlerinden biri olan elektrik arızası, elektriğin son tüketiciye ulaşmasını sağlayan iletim hatlarında olabileceği gibi, evlerin, dükkanların veya işletme alanlarının elektrik tesisatında meydana gelebilir. Tüketicilerin elektrik arızasının planlı olup olmadığını bilmesi hazırlıklı olması açısından önemlidir.

ELEKTRİK KESİNTİSİ NEDEN OLUR?

Elektrik kesintileri genellikle planlı yapılır. Ancak bazen elektrik kesintileri çalışma ve arıza sebebiyle de gerçekleşebilir. Elektrik kesintileri ilinizin bağlı bulunduğu elektrik şirketi tarafından duyurulur. Ancak bir duyuru yapılmadıysa ilinizin bağlı olduğu elektrik şirketini, arayıp kesintinin nedenini sorabilirsiniz.

ELEKTRİK KESİLİNCE NE YAPILIR?

Elektrik kesintileri planlı olduğu ve çoğunlukla önceden bilindiği için önlem almak hayatınızın kolaylaşması açısından faydalı olacaktır. Elektrik kesildiğinde evde ve iş yerlerinde elektrikle kullanılan aletler konusunda dikkatli olmak, kontrol etmek gerekir. Özellikle elektrikle devamlılığını sağlayan büyük iş yerleri, fabrika ve atölyelerde ise ekstra güç tarzında daha farklı bir çözüm üretmek önemli olacaktır.