Başarılı sunucu Esra Erol'ün yaşını duyan şaşkınlığını gizleyemiyor...

Esra Erol, Türk televizyon ekranlarının en tanınmış yüzlerinden biri olarak, kariyerine başladığı ilk günlerden itibaren hem tarzıyla hem de doğal güzelliğiyle izleyicilerin dikkatini çekiyor. Her hafta içi ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Erol, başarılı sunumu ve samimi yaklaşımıyla milyonlar tarafından takip ediliyor. Ancak ortaya çıkan bir gerçek herkesi şaşırttı. Esra Erol'un yaşını öğrenenler "hiç göstermiyor" tepkisini verdi. İşte Esra Erol'un yaşı...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2024 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2024 10:38

Hafta içi her gün ATV ekranlarında seyirciyle bir araya gelen Esra Erol, reyting rekorları kırmaya sürdürüyor. Her hafta farklı insanların hayatlarına dokunan Erol, kariyerine başladığı ilk yıllardan bu yana hem tarzı hem de güzelliğiyle dikkat çekiyor.

2010 yılında Ali Özbir ile nikah masasına oturan Esra Erol, mutlu evliliğini sürdürüyor. Çift, 23 Temmuz 2011'de ilk çocukları İdris Ali Özbir'i, 2017 yılında ise ikinci çocukları Ömer Erol'u kucaklarına aldı.

Hayranları tarafından yakından takip edilen Esra Erol'un yaşını öğrenenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. 12 Mayıs 1982 tarihinde dünyaya gelen Esra Erol 42 yaşında.