Çakallarla Dans konusu nedir? Çakallarla Dans oyuncuları

Çakallarla Dans filmi bugün ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Seri filmler izlemeyi seviyorsanız ya da yeni bir seri filme başlamak istiyorsanız Çakallarla Dans filmini izlemeye başlayabilirsiniz. Hele bir de komedi türünü seviyorsanız tam sizlik bir film.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2024 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2024 13:46

2010 yılında yayınlanan yönetmen koltuğunda Murat Şeker’in bulunduğu film izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte seyircilerin film hakkında merak ettiklerini sizler için araştırdık. Çakallarla Dans konusu nedir? Çakallarla Dans oyuncuları kimler? Sizin için araştırdık. Haberin detaylarında merak edilen sorular ve yanıtları.

ÇAKALLARLA DANS KONUSU NEDİR? 

Büyük bir şirketin muhasebecisi olan Servet, hırs ve açgözlülükle yanıp tutuşan karısının etkisiyle, patronundan hatırı sayılır bir miktarda para çalma planı yapar. Bu çılgın planın merkezinde en yakın arkadaşı Gökhan yer almaktadır. Servet, parayı Gökhan’ın hesabına aktarıp, herhangi bir aksilikte suçu onun üzerine yıkmayı düşünür. Diğer iki arkadaşını da bu komploda figüran olarak kullanmayı planlar. Ancak Servet, bu planı yaparken iki büyük hataya düşer. Birincisi, kendi gibi kurnaz ama aslında saf olan arkadaşlarının zekasını küçümsemesidir. İkincisi ise, çakallık yapmaya çalışırken, zaten çakalların karmaşık oyunlarının ortasında olduklarını unutmasıdır. Dört kafadarın başlattığı bu soygun işi, planladıkları gibi gitmez ve başlarına gelmedik komik olay kalmaz. Servet ve arkadaşları, kısa yoldan para kazanma arayışında, kendilerini bir dizi absürt ve eğlenceli olayın içinde bulurlar. Her adımda daha da batacakları bu işte, hem kendi hatalarını hem de arkadaşlarının zekasını anlamak zorunda kalırlar. Başlarına gelen bu kaotik serüven, onları, beklemedikleri bir maceranın ortasında bırakır. İhtiyaç duydukları parayı kazanma umudu, onları çılgın ve komik bir yolculuğa sürükler. Geminin dümenini ellerine aldıkları bu süreçte, tüm planları ve hayalleri suya düşer ve her şey, onları kahkahalarla dolu bir serüvene sürükler.

ÇAKALLARLA DANS OYUNCULARI

Murat Akkoyunlu rolü: Hikmet Tuba Ünsal rolü: Sinem Cengiz Küçükayvaz rolü: Adnan Hakan Bilgin rolü: Detective Lee Şevket Çoruh rolü: Gökhan Sümer Tilmaç rolü: Gino Gambetta Erdal Tosun rolü: Captain Davis Didem Balçın rolü: Fatma Timur Acar rolü: Necmi Ceyhun Yılmaz Aydoğan Oflu     Kemal Uçar Sera Tokdemir Bülent Serttaş İlker Ayrık Erdoğan Tuncel Bülent Çolak