Düğün Marşı 2: Aşk Tesisi filminin konusu ve oyuncuları

Romantik komedi türünde hazırlanan seri film olan Düğün Marşı filminin ikinci bölümü bugün TV’de izleyicisi ile bir araya geliyor. Yönetmen koltuğunda David Weaver’in yer aldığı filmin başrollerini Jack Wagner ve Tara Wilson paylaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2024 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2024 14:59

Serinin ilk bölümünü izleyen seyirciler ikinci bölümünün konusunu ve oyuncularını arama motorlarında araştırıyor. Sizler için filmin konusunu ve oyuncularını araştırdık. İşte tüm detaylarıyla “Düğün Marşı 2: Aşk Tesisi filminin konusu nedir? Düğün Marşı 2: Aşk Tesisi filminin oyuncuları kimler? Düğün Marşı 2: Aşk Tesisi IMDb puanı kaç?” haberimizde.

Düğün Marşı 2: Aşk Tesisi filminin konusu nedir?

İlk filmde kaderin yeniden bir araya getirdiği Olivia ve Mick, bir düğün salonu işletmeye karar verirler. Ancak, işin içine girdiklerinde işin dışarıdan göründüğü kadar kolay olmadığını fark ederler. Müşterilerinin sürekli değişen aşk hikayeleri ve ilişkilerindeki iniş çıkışlar, onları sadece bir işletmeci değil, aynı zamanda birer akıl hocası yapar. Bu yoğun ve mental olarak yıpratıcı tempoyla başa çıkabilmek için tek çözüm yolunun salonu kapatmak olduğunu anlarlar.

Düğün Marşı 2: Aşk Tesisi filminin oyuncuları kimler?

Jack Wagner  

Tara Wilson   

Josie Bissett   

Aren Buchholz

Sarah Grey     

Sarah Edmondson      

Ellie Harvie    

Hrothgar Mathews    

Ben Wilkinson

Emily Tennant

Aaron Pearl   

Gelsea Mae

Düğün Marşı 2: Aşk Tesisi IMDb

Filmin IMDb puanı 5.8 olarak belirlenmiştir.