E-Ticaretin bugünü ve geleceği İzmir'de konuşulacak

E-Ticaretin bugünü ve geleceğinin tartışılacağı ve geniş bir katılımla gerçekleşecek olan E- Ticaret Farkındalık Zirvesi, 1 Ekim 2024 günü Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek. AKM’de 13.30-18.00 saatleri arasında birbirinden değerli ve uzman konuklar, e-ticaret konusundaki bilgi ve tecrübelerini aktaracaklar.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 11:40

Dokare Yönetim ve Teknoloji Danışmanlığı ve İdeasoft organizasyonunda gerçekleşecek olan “E-Ticaret Farkındalık Zirvesi”nde, E-Ticaretin Bugünü ve Geleceği konuşulacak. Geçmişten Gelen Değerlerin Korunarak Yeni Dünya Gerçekleri ile Entegrasyonu odağında rutinin dışında entelektüel birikimlerin anlatılacağı Zirve’nin, çağın gereklerine uygun alanda bilgilerin paylaşılacağı bir etkinlik olması hedefleniyor.

Farkındalık oluşturmak için bu ve benzeri etkinlikler devam edecek

E-ticaret dünyasındaki son gelişmeler ile trendlerin konuşulacağı zirvede katılımcılara, global gelişmeler ışığında e-ticaret stratejilerini geliştirme ve yeni nesillerin bu sektöre katkılarını keşfetme ve nesiller arası aktarımın çift yönlü olma fırsatı sağlanması amaçlanıyor. Amaçlarının iş yapış süreçlerinde verimlilik, kalite ve devamsallık odağında fark oluşturmak olduğunu aktaran Kıvılcım Mert Yönetim Danışmanlığı Sahibi ve İşletme Doktoru Kıvılcım Mert, bu etkinliğin ana temalarından birinin alışıla gelmiş rutin iş yapma modellerinin dışında e-ticarette fark yaratmak isteyenlerin bilim, bilgi, gerçek dijital dönüşüm merkezinde nitelikli markalar olarak yollarına devam etmelerini sağlamak olduğunu ifade etti. Sorgulayan, araştıran, yorumlayabilen ve bilgi üreten iş yapma modelleri için farkındalık oluşturmak için bu ve benzeri etkinliklerinin süreceğine dikkat çeken Mert, Yönetim Danışmanı, Dijital Dönüşüm İşletme Doktoru Necdet Kırmızıtoprak ile bu alanda şirket ve kurumlara hizmet etmeyi sürdüreceklerini ifade etti.

E-Ticaret Farkındalık Zirvesi Programı

13.30 Açılış Konuşmaları

14.00IdeaSoft& Alibaba.com Paneli Kubilay Gençkan& İbrahim Vıcıl

14.30 Ömer Erkmen: Genç Girişimciler Paneli

15.30 E-İhracat Teşvikleri- Advance Danışmanlık

15.50 Prof. Cumhur Coşkun Küçüközmen & Aylin Ketenci Kadın, Yapay Zekâ ve E-Ticarette Kelimelerin Gücü

16.20 Şeref Oğuz & Kıvılcım Mert Paneli: Ticaretin Yeni Yüzyılı ve Geleceği

17.10 Dijital Dönüşüm ve E-Ticaret Paneli: Necdet Kırmızıtoprak& Kıvılcım Mert

17.35 Psikolog İrem Güngör: İnternette Alışverişte Psikolojik Etkiler ve Eğilimler