Elyse filminin konusu ve oyuncuları

2020 yapımı olan Elyse filmi bugün SİNEMATV’de izleyicisi ile buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Stella Hopkins’in bulunduğu film dram türünde hazırlanmıştır. Bu film aynı zamanda yönetmen Stella Hopkins'in ilk yönetmenlik denemesidir.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 16:38

Bugün izleyicisi ile buluşacak olan Elyse filmi merak ediliyor. Peki Elyse filminin konusu nedir? Elyse filminin oyuncuları kimlerdir? Elyse IMDb puanı kaçtır? İşte detaylar…

Elyse filminin konusu

Elyse, oğlunun ve hizmetçisinin ölümüne neden olan trajik bir trafik kazası geçirmiştir. Bu olay, hafıza kaybına ve halüsinasyonlar görmesine yol açar. Psikotik bir hezeyan içinde yaşayan genç kadın, yaşadığı kabusun etkisinden kurtulmak için Dr. Philip Lewis’ten yardım alır. Elyse’nin iyileşmesi, ölen bakıcının kızının kendisini affetmesine bağlıdır. Bu süreçte, geçmişle yüzleşmek ve içsel bir yolculuğa çıkmak zorunda kalan Elyse, hem kendi içindeki acıyı hem de kaybettiklerinin gölgesini aşmaya çalışır. Affetme ve yeniden doğuşun ne denli önemli olduğunu anlaması, onun için hem bir kurtuluş hem de yeniden başlama umudu olacaktır.

Elyse filminin oyuncuları

Anthony Hopkins Rolü : Dr. Philip Lewis

Lisa Pepper Rolü : Elyse Bridges

Aaron Tucker Rolü : Steven Bridges

Tara Arroyave Rolü : Carmen Luna

Fran Tucker Rolü : Goldie Madison

Anthony Apel Rolü : David Gabriel

Julieta Oritiz Rolü : Julia Luna

Danny Jacobs Rolü : Dr. Rosenthal

Everett Kelsey Rolü : Michael Davis

Connor Garelick Rolü : Jeff Bloom

Elyse IMDb puanı kaç?

Filmin IMDb puanı 4.3 olarak belirlenmiştir.