Esra Erol'da fenomen olmuştu: Songül'ün son halini görenler gözlerine inanamıyor!

Bir dönem izdivaç programlarına katılarak fenomen olan Songül Hadise'nin Prenses şarkısıyla akıllarda kalmıştı. Songül'ün son halini görenler ise gözlerine inanamıyor. İşte bir dönem dikkatleri üzerine çeken Songül'ün son hali...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2024 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2024 10:42

Gündüz kuşağı programlarına katılarak fenomen olan Songül, ünlü şarkıcı Hadise'nin "Prenses" şarkısıyla akıllarda yer etmişti. Uzun süredir gözlerden uzak olan Songül'ün son hali görenleri şaşkına çevirdi. İşte Songül'ün son hali...

Esra Erol ve Zuhal Topal gibi isimlerin sunduğu izdivaç programları, bir dönem gündüz kuşağının vazgeçilmezi olmuş ve birçok ismi tanınır hale getirmişti. Bu programlar sayesinde hafızalara kazınan ve fenomen olan Songül, son dönemdeki değişimiyle gündeme bomba gibi düştü.

Songül, ünlü şarkıcı Hadise’nin Prenses şarkısını kendine özgü tarzıyla söyleyerek o döneme damga vurmuştu. Aradan geçen yıllara rağmen hafızalardan silinmeyen Songül, sosyal medyada zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor.

İzdivaç programında yaptığı evlilikten sonra gözlerden uzak bir hayat süren Songül'ün ne yaptığı merak konusu olmaya devam ediyor.