Esra Erol’da kavga! Eşler canlı yayında tartışma yaşadı

Gündüz kuşağının reyting rekortmeni programı Esra Erol’da uzun yıllardır yayın hayatını sürdürüyor. heyecanın dorukta olduğu programın dün yayınlanan bölümüne eşler arasında yaşanan kavga damgasını vurdu. İşte gündeme bomba gibi düşen Esra Erol’da kavga olayı hakkındaki detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 12:31

ATV ekranlarının gözde programı Esra Erol’da tüm hızıyla devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00’da ekrana gelen program, her kesimden insanı kendine çekmeyi başarıyor. Sevilen sunucu Esra Erol’un sunduğu programda yaşanan olaylar da uzun süre konuşuluyor. Ana akımın olduğu kadar sosyal medyanın da dilinde olan Esra Erol’da dün yaşanan kavga gündem oldu. Eşler arasında çıkan tartışma ülke gündeminde yer aldı. Esra Erol’da kavga olayı hakkında merak edilenleri, haberimizin devamında sizin için derledik.

Hüseyin Polat Emine Polat olayı nedir?

Hüseyin Polat, bir sene önce evlendiği eşi Emine Polat'ın evi terk ettiğini açıkladı ve barışmak için programa başvurdu. Esra Erol, "Eşinizin kılık kıyafetiyle ilgili şikayeti var mıydı?" diye sordu. Hüseyin Polat, kendisinin karısı tarafından giydirildiğini, uzun süre krem bile sürmediğini ancak karısının isteği üzerine bakım yapmaya başladığını ve krem sürdüğünü anlattı. Esra Erol, Hüseyin Bey'in metroseksüel bir adam olduğunu belirtti. Hüseyin Bey'in açıklamaları şöyle devam etti: "Buradan eşime sesleniyorum. Yaşım 60 ama 18'lik sevda ile buraya geldim. 40 tane doktor kalbimi yarsa sevgimi çıkaramaz. 1 yıllık hayat arkadaşım. Öz teyzemin kızı. İlk eşimi kanser sebebiyle kaybettim. 20 yıldır duldu. Bana dayı diyordu ama sonra teklifimi kabul etti. 1 yıldır evliydik. Ben Manisa'da çalışırken bir rüya gördüm. Rüyamda Emine için bir erkekle yumruk yumruğa kavga ediyorduk. Rüyamda bile Emine'yi kıskanıyordum. Gördüğüm kötü rüyayı söylediğimde bana "Saçmalama" dedi. Ardından ise telefonu kapattı."

Hüseyin Polat’ın eşi Emine Polat’ın fotoğrafının projeksiyona yansıtılması ile stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Hüngür hüngür ağlayan Hüseyin Polat, karısından geri dönmesini istedi. Bu olayların üstüne stüdyoya telefon ile canlı bağlanan Emine Polat, milyonların önünde Hüseyin Polat’ı sevmediğini ifade etti. Evliliği boyunca hiçbir zaman mutlu olmadığını dile getiren Emine Polat, “Esra Hesraanım ben hiç mutlu olmadım. Denize düştüm. Yılana sarıldım. Genç kızım var evime yabancı girmesin diye bununla evlendim. Evlendiğim günden beri lağım gibi bir hayat yaşadım. Evet doğru giyimini değiştirdim çünkü dedeler gibi giyiniyordu. Ama kişiliğini karakterini değiştiremedim. Sizin ile özel konuşmak istiyorum. Ben onu hiç sevmedim. Hüseyin annesini öldürdü" dedi.

Esra Erol’da kavga neden çıktı?

Esra Erol’danın dün yayınlanan bölümünde Hüseyin Polat ve Emine Polat karşı karşıya geldi. Hüseyin Polat ısrarla boşanmak istemediğini dile getirirken, Emine Polat ise “Beni kocamdan kurtarın” diye haykırdı. Tüm bunlar olurken canlı yayında sinirler iyice gerildi ve eşler birbirlerinin üzerine yürüdü. Çıkan kavgada araya görevliler girdi ve uzun süren uğraşlar sonucu kavga yatıştırıldı.