Esra Erol’da Stüdyoyu Buz Kestiren Olay: "Çocuğu Org Karşılığında Aldım!"

ATV'nin reyting rekorları kıran programı Esra Erol'da, yine izleyicileri ekran başına topladı. Programda, şoke edici bir olay meydana geldi. Cüneyt ve Özge çifti, doğar doğmaz teyzelerine verdikleri çocuklarına kavuşmak için stüdyoya geldi. Cüneyt Bey, kızlarını bakması için teyzesi Saniye'ye verdiklerini, ancak teyzesi Saniye'nin çocuğa sahte kimlik çıkarttığını ve kızlarını geri vermediğini belirtti. Bunun üzerine Teyze Saniye de stüdyoya geldi ve bebeği org karşılığında aldığını iddia etti. Stüdyoda gergin anlar yaşanırken, teyze ve yeğen arasında büyük bir tartışma çıktı. İşte olayın tüm detayları...

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 10:20

ATV'nin en popüler programlarından Esra Erol'da, bu hafta yaşanan olaylar ülke gündemine damgasını vurdu. Programda, izleyicileri şaşkına çeviren bir gelişme yaşandı. Cüneyt ve Özge çifti, doğar doğmaz teyzelerine emanet ettikleri çocuklarına kavuşmak için stüdyoya geldiler.

Cüneyt Bey, kızlarını bakması için teyzesi Saniye'ye verdiklerini ancak teyzesi Saniye'nin çocuğa sahte kimlik çıkarttığını ve kızlarını geri almak istediklerinde teyzelerinin buna izin vermediğini açıkladı.

Teyze Saniye stüdyoya geldiğinde, bebeği org karşılığında aldığını öne sürdü. Stüdyo, bu iddialar karşısında dondu kaldı ve teyze ile yeğen arasında çocuk nedeniyle büyük bir tartışma başladı.

Cüneyt Bey, yaptığı açıklamada, "Çocuğumuza iki yaşına kadar bakıp geri verecekti, ama sözünü tutmadı." dedi.

"BEBEĞİ ORG KARŞILIĞI…"

Saniye Hanım ise bebeği acıdığı için sahiplendiğini dile getirerek, "Esra Hanım, ben bu çocuğu istemedim. Amacımız böyle bir şey değildi. Çocuğun aile içinde kalmasını, dışarı gitmemesini istediler ve bu yüzden bana verdiler. Özge doğum yaptığında yanında ben vardım. Çocuğu bana teslim ettiler. Özge, 'Ben bu çocuğu istemiyorum. Evlatlık vereceğim' dedi. Ben de üzüldüm ve acıdığım için bebeği aldım. Bebeği org karşılığında sahiplendim. Onlara para verdim," ifadelerini kullandı.

"NE ORGU..."

Bunun üzerine Saniye Hanım'ın iddialarını reddeden Cüneyt Bey, "Ne orgu? Ben orgumu bir kere kardeşimin düğününde sattım. Beni büyükannem büyüttü. Babam ve sülalem müzisyen. Anneannem, çocuğumuza bakamayacağımızı öğrenince 'gidin çocuğu teyzenize verin' dedi. O dönemde müzisyenlik yapıyordum ve geçici bir çözüm olarak çocuğumu teyzesine verdim. Şimdi çocuğumu geri istiyorum," dedi.

Anneanne Nalan ise "Özge, 'Ben bu bebeği istemiyorum, öldürürüm' dedi. Bir akrabam olan teyze, 'Bu bebeği zengin bir aile istiyor, çocukları olmuyor. Onlara para karşılığında verelim,' dedi. Ben de buna karşı çıktım," şeklinde konuştu.

Özge Hanım, Saniye Hanım'a, "15 yaşındaki çocuğu evlendiriyorsun ama..." diyerek tepki gösterdi.

Esra Erol ise ders niteliğinde bir cevap verdi: "Çok doğru bir şey söylüyorsun, 15 yaşındaki çocuk evlendirilmez. Ama seninle ne zaman gurur duyardım biliyor musun? 'O düğünü ben ihbar ettim, o çocuğun evlendirilmesine ben engel oldum' deseydin seninle gurur duyardım. Ama bunu 1 yıl bekleyip sonra söylersen olmaz," dedi.