Esra Erol programı ihbar kabul edildi! Şantajdan canlı yayınında şok gözaltı!

ATV'nin reyting rekorları kıran programı Esra Erol'da, bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitleyen olaylarla doluydu. Şok edici bir gelişme yaşandı. Faris Çiçek, sosyal medyada tanıştığı evli Emriye Öztürk tarafından evlilik vaadiyle dolandırıldığını iddia etti. Faris Bey, Emriye'nin kocasının ilişkiyi öğrenmesinden sonra Emriye'nin kendisine iftira attığını ve "Bu adam bana şantaj yapıyor" dediğini ileri sürdü. Ancak durumun farklı olduğu anlaşıldı. Faris Bey'in, Emriye'yi sürekli şantajla tehdit ettiği ortaya çıkınca, Esra Erol'un yayını ihbar kabul edilerek polis ekipleri Faris Bey'i canlı yayında şantaj ve tehdit suçlamalarıyla gözaltına aldı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2024 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2024 10:15

ATV'nin izlenme rekorları kıran programı Esra Erol'da, bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitleyen olaylarla doluydu. Şok edici bir gelişme yaşandı. Faris Çiçek, sosyal medyada tanıştığı evli Emriye Öztürk tarafından evlilik vaadiyle dolandırıldığını iddia etti.

Faris Bey, boşanma aşamasında olduğunu belirterek, Emriye'nin evli olduğunu kendisinden sakladığını ve daha sonra onun boşanma aşamasında olduğunu öğrendiğini söyledi.

Ayrıca, Emriye'ye "Sen evlisin, benden uzak dur" dediğini, ancak Emriye'nin "Sen olsan da olmasan da ben kocamdan ayrılacağım" yanıtını verdiğini ifade etti. Ancak gerçek farklıydı. Faris Bey'in, Emriye'yi sürekli şantajla tehdit ettiği ortaya çıktı.

Faris Bey yaptığı açıklamada, "Emriye'yi 8 aydır tanıyorum. Bu hanımefendi daha önce benden şikayetçi oldu. Emriye evli, kocasına yakalandıktan sonra 'bu bana şantaj yapıyor' diyerek beni suçladı. Benim telefonum incelemede, onunki de alınsın; eğer ben böyle bir şey yaptıysam suçumu kabul ediyorum. Emriye boşandıktan sonra, 14 Mayıs'ta yanıma geldi. 17 Mayıs'ta beni markete gönderdi ve ardından polisle birlikte evden ayrıldı. Sonrasında annesi, 'Fahri, benim kızımın başına ne geldiyse sen getirdin' dedi." ifadelerini kullandı.

Esra Erol, "Siz bu kadının özel görüntülerini paylaştınız mı?" diye sordu. Fahri Bey ise, "Hayır, sadece bir kişiyle paylaştım. O da onların köyünden biri. Bana 'Sen bu kadına şantaj mı yapıyorsun? Dolandırıyor musun?' dedi. Ben de şantaj yapmadığımı söyledim." yanıtını verdi.

Esra Hanım ise, "Ben sana mağdurun yaşadıklarını anlatayım. Öncelikle, bu kadınla yaptığın tüm özel görüşmeleri kocasına ve ailesine gönderdin mi?" diye sordu. Fahri Bey 'hayır' cevabını verdikten sonra, Esra Erol devam etti: "Emriye'ye ulaşamadığında kocası Muhammed'e ulaşıyorsun. Muhammed'e karısıyla olan yazışmaları gönderiyorsun. Kocasına ve karısının ailesine tehditte bulundun mu? Kendi bedenine zarar verdin mi? Bu kadını konumla takip ediyorsun." dedi.

FARİS KARIMIN GÖRÜNTÜLERİNİ YAYDI

Emriye hanımın eski eşi Muhammed bey ise "Faris hayatımızı mahvetti. Biz eski eşimle yılbaşından sonra sıkıntılı bir sürece girdik. Çocukların okuldu da olduğu için okul bittiğinde biz boşanma kararı aldık. Mart ayında bana bir bayan sosyal medyadan istek atmaya başladı. Sahte hesap olduğu belli. Faris'in mesaj attığı o kadın, Faris'in dini nikahlı eşiydi. Faris karısıyla ban kumpas kurdu. Faris beni ölümle tehdit etti. Faris karımın görüntülerini yaydı. " dedi.

"ÇOCUKLARIMI TEHDİT ETTİ"

Emriye Hanım, "O kişi aylardır bana baskı yapıyordu. Sürekli uygunsuz görüntülü aramalar yapmam için tehdit ediyordu. Aylarca beni elinde tuttu. Görüşmelerimizi kayıt altına almıştı. Ben onu görüntülü aramazsam fotoğraflarımı yayıyordu ve beni tehdit ediyordu. Kimseye zarar gelmesin diye sustum. Çocuklarımı tehdit etti," dedi.

Esra Erol'un programı ihbar olarak kabul edildi ve polis ekipleri Faris'i şantaj suçlamasıyla canlı yayında gözaltına aldı. Esra Erol, "Faris Çiçek ile ilgili olarak Eyüp Asayiş Büro Amirliği ekipleri stüdyodalar. Hem tehdit, hem şantaj, hem de özel hayatın ihlali nedeniyle Faris Çiçek'i alacaklar," şeklinde açıklamada bulundu.