FİLE market ne zaman kuruldu? FİLE marketin online satışı var mı?

Süpermarket kategorisi içerisinde yer alan FİLE Market hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Peki File market ne zaman kuruldu ve FİLE marketin online satışı var mı? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2024 21:55
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2024 21:55

FİLE Market hakkında bilgiler merak edildi ve arama motorlarında sık sık aratılıyor. Sizler için bu süpermarket hakkında merak edilenleri detayları ile derledik. Peki File market ne zaman kuruldu ve FİLE marketin online satışı var mı? Detaylar haberimizde...

File market ne zaman kuruldu?

Türkiye’de perakendecilik sektörü içerisinde pazar payı en yüksek firma olan BİM 2005 senesinde halka açılarak bu tarih itibari ile Borsa İstanbul’da işlem görmekte. Yıldız Holding ile beraber Aytaç markasını 2012 senesinde satın alan BİM, süpermarket kategorisinde faaliyet gösteren ve çok daha fazla ürün yelpazesine sahip yeni bir modeli olan FİLE marketi 2015 senesinde açtı.

FİLE markette ortalama 4.000- 4.500 farklı ürün bulunur. Bu ürünler FİLE market mağazalarında et, şarküteri, taze sebze – meyve, unlu mamuller ve kişisel bakım kategorileri ile hizmete sunulur.

Geniş ürün yelpazesine sahip markette indirim ve promosyonlar düzenlenmiyor. Bunun yerine düşük fiyat yaklaşımı ile ürünler satışa sunuluyor.

FİLE marketin online satışı var mı?

FİLE market hakkında merak edilen bir diğer konu ise online satışının olup olmadığı. İşte detaylar…

FİLE market uygulamasını telefonunuza indirerek online alışveriş de gerçekleştirebilirsiniz.

FİLE Marketin sahibi kim?

FİLE Market Mustafa Latif Topbaş’a ait bir markadır.

FİLE Market’te banka ve kredi kartı geçiyor mu?

FİLE Market’te nakit dışında kredi ve banka kartları ile de alışveriş yapabilirsiniz.

Öte yandan Ankara’da bulunan 3 şubesinde 8 Temmuz 2024 tarihi itibari ile nakit ödeme kabul etmeyeceğini ve sadece kredi kartı ile banka kartı ile ödeme kabul edeceğini duyurdu.

FİLE market merkez iletişim bilgileri

Telefon: 0 (216) 217 35 35

Adres: Hamidiye Mh. Mimar Sinan Cd.

No:42A Çekmeköy / İstanbul